<div class="bbWrapper"><b>Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir?</b><br />
<br />
Mutlaka sizlerde şahit olmuşsunuzdur sözlerim sadece onlar içindir, onlarmı? işte onlar,onlar için en iyi şey kullanılmış çorap veya peçete, bozulmuş gıda, döner de olabilir su veya kullanılmış kibrit çöpüde işte onlar için her şeyin en iyisi sadece beleş aldıklarıdır.<br />
Çalıştığım dönemde karşımda oturan arkadaş öğle üzer içeri gelen iş sahibine aynen şunu dedi << bak şimdi yemek vakti üç kişiyiz ben bu işi yapana kadar sen git 12 tane lahmacunla 3 tane 1 er litrelik kola alda gel >> (bu olaya şahit olduğumda ömrümde hiç o kadar utanmamıştım) vatandaş gitti birsüre sunra geldi paketi açıp masaya koymak isteyince müdahale etti ben açarım dedi ve adam gidince alıp çekmecesine koydu.Diğer arkadaşla bir birimize baktık ve o arkadaş sordu ne yapacaksın o lahmacunları, yanıt verdi eve gidince yeriz bitmeyeni yarın yeriz dedi, ben şok oldum.(aynı maaşı alsakta o arkadaşımızın birkaç daire, arsa ve bankada yüklüce nakdi var çalışkan ve başarılı bir arkadaş emekliliğimden sonra bir işi için gidince işimi zorlaştırıp birşeyler istedi galiba benim bir dönem orada çalıştığımı unuttu kim bilir)<br />
İşte bu arkadaş ve benzerleri için en güzel sadece beleş olanlarıdır.Onlardan okadar çok varki şöyle bir bakın göreceksiniz.<br />
Kalın sağlıcakla.</div>