serbulent50
Yeni Üye
<div class="bbWrapper">Herkese selamlar,<br />
<br />
Yaz mevsimi dolayısıyla 2 haftalık bir memleket tatiline çıkacağım (Nevşehir). Bu zaman zarfında etrafımdaki irili ufaklı dağları gezineceğim. Daha öncesinde böyle bir deneyimim hiç olmadı. Neredeyse 3 senedir böyle bir arzu içindeyim ve sonunda niyetlendim ve iyi bir trekking ayakkabısı almaya karar verdim. <br />
<br />
Öyle sanıyorum ki yapmak istediğim aktivitenin ismi trekking. Buna göre bir ayakkabı - bot tercih etmem gerekiyor. Dik yamaçlar tırmanmayacağım. Zaman zaman iri kayaların arasından geçebilirim.<br />
<br />
O kadar çok marka var ki hangisini seçeceğime karar veremedim. Araştırmalarımın sonucunda piyasadaki bütün markalar kaliteli ve neredeyse hiç birinde olumsuzluk göremedim. Yani kimse özellikle bir markayı kötülememiş. <br />
<br />
<br />
Bilek yapım burkulmaya çok müsait. Geçmişte iki defa sağ bileğimden ciddi şekilde burkulmalar yaşadım. Birisi spor yaparken diğeri de normal düz yolda yürürken. Her iki burkulmada en az bir - iki ay ayağımı düzgün kullanamadım. En son burkulmayı da geçtiğimiz Şubat ayında yaşadım. Buna istinaden bilekten kavramalı bir bot seçmem gerekecek, yoksa bir kez daha burkulma problemi yaşamak istemiyorum.<br />
<br />
Araştırmalarım sonucunda <b>Millet Switch Gore-Tex</b> dağcılık ayakkabısı almaya karar verdim, konforlu, rahat olduğuna kanaat getirdim. Ayrıca model olarak da çok güzel görünüyor. Lütfen linki inceleyin: http://www.adrenalinoutdoor.com/Millet-Switch-Gore-Tex-Dagcilik-Ayakkabisi_16543.html#0<br />
<br />
Sizce doğru bir karar vermiş miyim ? <br />
Rahatlık konusunda nasıldır ?<br />
Daha önce hiç kullanan oldu mu ? (Türkiye forumlarında henüz kullanıp da yorum yazanı görmedim, malum yabancı dil dolayısıyla yabancı siteleri anlamakta zorluk çekiyorum).<br />
<br />
Ya da sizlerin bu konuda tercihiniz nedir? Eğer özellikle tavsiye ettiğiniz bir model varsa lütfen bildiklerinizi esirgemeyin. <br />
<br />
Günde en fazla 5 ila 10km civarında yürümeyi hedefliyorum.<br />
<br />
Şimdiden çok çok teşekkürler.</div>