Ferhat Bey merakla bekleyeceğiz görselleri ve gezi notlarınızı, ayrıca bölümleri eskisi gibi pdf ortamında bölüm bölüm verecek misiniz? Klavyenize kuvvet....Selamlar...Sevgiler....
Küheylan´ın yerini Maviş´in aldığını şimdi okudum. Maviş bana hiç yabancı gelmedi. Herhalde daha önce tanıdığı bazı yollardan götürdü sizi. Gecikmiş olsamda, hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler Hüseyin Bey, Küheylan da kısa gezilerde maltepe buluşmalarında görevini yerine getirmeye devam ediyor. Maviş ilk turda Yunanistan'ı gezdirdi, Maviş'in iyi bildiği yerler. Daha sonra ikinci etapta ne bizim ne de onun bilmediği Endülüs bölgesine kadar yol almış olduk.
abucam' Alıntı:
ayrıca bölümleri eskisi gibi pdf ortamında bölüm bölüm verecek misiniz? Klavyenize kuvvet....Selamlar...Sevgiler....
İlk olarak Yunanistan'a yaptığımız deneme gezisini yayınlamayı daha uygun görüyorum. Türkiye'deki karavancıların daha çok işine yarayacak bir gezi yazısı olacaktır. Hem de kısa olacağı için benim için de daha kolay olacak.
İyi günler Ferhat bey, gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum. İkinci camperinizi de çok beğendim. Sizin geçtiğiniz rotalardan umarım bir gün bizde geçeriz. Daha önceki yazılarınızdan Kadıköy bölgesinde oturduğunuzu anlamıştım. Merek ettiğim husus bu araçlarınızı nereye park ediyorsunuz.
Biz Maltepe'deyiz. Araçlar işyerimizin otoparkında.
Karavanını parkedecek yer bulamayan arkadaşlar için; Maltepe Sahilde İskele Otoparkını karavan için kullanabilirsiniz. Buradaki İspark otoparkını kullanan birkaç karavan var. Aylık abonmanlık yapıyorlarmış.