equinox bildiğim kadarıyla awd bi araç g.cherokee ise 4wd. modelleriyle yazarsanız daha verimli sonuçlar ortaya çıkacaktır yani hangi kasa g.cherokee ? bide equinox un yeni modelleri gelmiyor türkiye'ye sanıyorum.ama ben olsam jeep ten yana kullanırdım tercihimi sevgiler...
cevabınız için tşkler.99-2000 model 4.7 yada 02-03 model 2.7 dizel bakıyorum .benzinlisinde çekincelerim var yakıt ve vergi gibi acaba keyfine değermi diye düşünüyorum.ayrıca sonuçta 10-11 yaşında bir araç olacak sorun ne kadar çıkarır merak ediyorum.
açıkçası benzinli ve dizel modeller arasında ciddi fiyat farkları ve vergi farkları var kullanım amacı(yani günde kaç km yapılacak) ve km.sine de dikkat etmek gerekir.
arıza konusu ise tamamen önceki sahibinin kullanımı ile ilgili ve biraz da şans işi...biz daha önce nissan terrano 2.7 tdi kullanıyoduk önce ekzost kayışlar balatalar ile ilgili masraf çıkardı daha sonra soğutma suyu kabında su eksiltmeye başladı çatlaktan dolayı bu tip şeyler olabilir bu yaştaki araçlar için bence normal kabul edilmeli
iyice bi tetkik ettikten sonra gönlünüze tam sinmeli ki rahat edebilin.son olarak bütçe müsaitse 2.7 crd tercih etmenizi tavsiye ederim
saygılar...
cevabınız için tşk.ler.
öncelikle günlük yaşamda çok kullanmayacağım.haftada 2-3 gün keyif amaçlı 100 km yapsam ayda en fazla 1200 km yol yaparım.benzinlisinin 6 aylık vergisi 980 tl mi yoksa 2200 tl mi emin olamıyorum.ufak tefek masraflar tabiki olucak sonuçta yeni araba almıyorum ama kararsızlığım sürüyor...şubat başında alma ihtimalim yüksek..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...