Eqinox Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekmekci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,960

bekmekci

Yeni Üye
güzel bir jeep almayı düşünüyorum ama grand cherokee ile eqinox arasında kararsız kaldım..bana yardımcı olabilecek birisi varmı..teşekkürler

Etiketler
Ynt: Eqinox Hakkında Bilgisi Olan Var mı?

equinox bildiğim kadarıyla awd bi araç g.cherokee ise 4wd. modelleriyle yazarsanız daha verimli sonuçlar ortaya çıkacaktır yani hangi kasa g.cherokee ? bide equinox un yeni modelleri gelmiyor türkiye'ye sanıyorum.ama ben olsam jeep ten yana kullanırdım tercihimi sevgiler...

cevabınız için tşkler.99-2000 model 4.7 yada 02-03 model 2.7 dizel bakıyorum .benzinlisinde çekincelerim var yakıt ve vergi gibi acaba keyfine değermi diye düşünüyorum.ayrıca sonuçta 10-11 yaşında bir araç olacak sorun ne kadar çıkarır merak ediyorum.

açıkçası benzinli ve dizel modeller arasında ciddi fiyat farkları ve vergi farkları var kullanım amacı(yani günde kaç km yapılacak) ve km.sine de dikkat etmek gerekir.
arıza konusu ise tamamen önceki sahibinin kullanımı ile ilgili ve biraz da şans işi...biz daha önce nissan terrano 2.7 tdi kullanıyoduk önce ekzost kayışlar balatalar ile ilgili masraf çıkardı daha sonra soğutma suyu kabında su eksiltmeye başladı çatlaktan dolayı bu tip şeyler olabilir bu yaştaki araçlar için bence normal kabul edilmeli :smiley:
iyice bi tetkik ettikten sonra gönlünüze tam sinmeli ki rahat edebilin.son olarak bütçe müsaitse 2.7 crd tercih etmenizi tavsiye ederim
saygılar...:smiley:

cevabınız için tşk.ler.
öncelikle günlük yaşamda çok kullanmayacağım.haftada 2-3 gün keyif amaçlı 100 km yapsam ayda en fazla 1200 km yol yaparım.benzinlisinin 6 aylık vergisi 980 tl mi yoksa 2200 tl mi emin olamıyorum.ufak tefek masraflar tabiki olucak sonuçta yeni araba almıyorum ama kararsızlığım sürüyor...şubat başında alma ihtimalim yüksek..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR