Erzincan'lı Hemşehirlilerim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,036
Ynt: Erzincan'lı Hemşehirlilerim.

Aracım 1967 model Willys , pazar günleri müsait oluyorum, bi program varsa katılmak isterim.

Etiketler

evet arkadaşlar bayram tatilline Erzincan' da yapılacak bi program var mı?

nurullah kardeş üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışırız.sen yeterki gel.tarih konusunda ise size bağlıyız,
bayramdan sonrada olabilir(3-4 eylül-cumartesi- pazar)tabiki sizce nasıl uygun olur görüşlerinizi alalım.
güzergah olarakta;
1.yaylabaşı bölgesinde(merkezden 15 km)ergan dağı kayak tesisler(rakım 3100)
2.Bayırbağ bölgesi-tekçam yaylası ve aygır gölü olabilir.
buralarda gezecek dağ çok,gelecek arkadaşların memnun kalacağından eminim.bizlerde burda sizlere elimizden geldiğince yardımcı
olmaya hazırız.

gustogokhan' Alıntı:
evet arkadaşlar bayram tatilline Erzincan' da yapılacak bi program var mı?
gökhan kardeş senide bekleriz.
geçenlerde sanayide senin iş yerini aradım ama buladım.
arabanın motor bakımını yaptırdım,motor üst kapağı değişti ,sübablar sübab lastikleri, karbiratör, lpg aksamı benzin otm.v.s
hepsi elden geçti.sanayide murat usta yaptı,gerçekten çok iyi bir usta sanada tavsiye ederim.biz ona doktor murat adını taktık.
sanayide bir cj5 daha gördüm erzincana bir off-road aracı daha katılacağı için sevindim.

kokteknik' Alıntı:
kupalarınız hazır beyler
erzincan tarafına bende gelmek istiyorum yoldan banada bir daat daat yapın takılıyım peşinize CİDDİYİM
erzican off-road(EROFF) olarak sizin gibi teçrübeli sivaslı off-roadcı kardeşlerimizide aramızda görmekten memnun oluruz.

kokteknik' Alıntı:
kupalarınız hazır beyler
erzincan tarafına bende gelmek istiyorum yoldan banada bir daat daat yapın takılıyım peşinize CİDDİYİM
hüseyin demiral kardeşimizide bekleriz.saygılar

Başlığı yeni gördüm
Sen varya harbi çok tehlikeli adamsın ;D İstanbul yetmedi değilmi?

Gezelim görelim. ;D ;D ;D ;D

merhaba sinan abi, 3-4 eylül özellikle 4 eylül banada uyuyor inşallah katılacağım sanayide 9. sokaktayım aras kargo hizasında DOĞU HİDROLİK.