KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba, büyük bir hevesle bir motokaravan sahibi olmak istiyorum. Ancak bütçem yeni bir araca müsaade etmiyor.
İkinci el bir karavan almak istiyorum ancak onların da bazılarının iç dizaynları istediğim gibi olmuyor. Bu bağlamda aldığım motokaravan ruhsatlı bir aracın içini boşaltıp yeniden yapmam mevzuat olarak mümkün müdür?
Merhaba, büyük bir hevesle bir motokaravan sahibi olmak istiyorum. Ancak bütçem yeni bir araca müsaade etmiyor.
İkinci el bir karavan almak istiyorum ancak onların da bazılarının iç dizaynları istediğim gibi olmuyor. Bu bağlamda aldığım motokaravan ruhsatlı bir aracın içini boşaltıp yeniden yapmam mevzuat olarak mümkün müdür?
Merhaba öncelikle amacınız hayırlı olsun tabiki böyle bir araç alıp içini planına sağdık kalmak koşulu ile yeniden yaptırabilirsiniz bu konuda size yardımcı olabiliriz saygılarımızla.
aldığınız aracın içini kendiniz yaparsanız belki makul olabilir ancak bir fimaya yaptırmanız halinde tahminen +100000 TL maliyeti göze almanız lazım ....
Kalın sağlıcakla
Süleyman bey arkadaşın gözünü korkutmayın isterseniz 100 bin tl maliyeti neye göre çıkardınız bilmiyorum ama bu meblalara aracıyla beraber güzel bi camper karavan alabilir arkadaş.