Eski forum yazılımındaki fotoğrafların yeni forum yazılımına taşınması biraz daha zamanımızı alacak. Net bir süreden bahsedemiyorum ama tahminen 7-10 gün kadar daha sürebilir.
Hali hazırda forumdaki mesajlara fotoğraf yüklenmesinde hiç bir sorun olmadığı gibi bundan sonra da olmayacaktır
Ben telefondan bakıyorum, mesela dik konumda format ayrı yatay konumda biraz daha iyi
Değiştirme seçeneği yok
Büyütme küçültme yapılamıyor
Pc den bakmadım ordaki problemler hakkında bilgim yok
Dediğim gibi yeni sistemin düzenleme işleri daha bitmedi. Önceliğimiz masaüstü bilgisayar görünümlerini düzenlemek. Hemen ardından mobil sürüm düzenlemelerine geçilecek. Eğer cep telefonundan daha rahat gezinmek istiyorsan Tapatalk'u önemle tavsiye ederim;
site,değişim sürecinde iken cihaz,yazılım,sürüm ve bir dolu sistem içerisinde farklılıklar ve eksiklikler gösterebilir.
henüz yükleme ve data transferi sonuçlanmadığı için kesin hükümler vermemek gerek arkadaşlar.
site,değişim sürecinde iken cihaz,yazılım,sürüm ve bir dolu sistem içerisinde farklılıklar ve eksiklikler gösterebilir.
henüz yükleme ve data transferi sonuçlanmadığı için kesin hükümler vermemek gerek arkadaşlar.