KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)
hep toyota battı demişsin ben o etapları geçerken 4x4 e almaya unutmuşum : etapları 2 çeker geçmişim. ;D ;D baktım 2 çeker az yakıyor öyle devam ettim. : : :
bi de 40 dk tek parça video var diyodun .videolar nerde kaldı. ??? gerçi siteye yüklemek zor olur sen en iyisi cd yap bidahaki gezide satışa sunarsın mazot parası bedavaya gelir.devir ekonomi devri...
Favori fotoğrafım
Güzel bir etkinlik olmuş devamıda var sanırım fotoğrafların takipteyiz çeken ellerinize sağlık.
Ünal senin gideceğim dediğinin üstüne ben 3 kez gittim geldim Eskişehire sen hala gideceksin
Favori fotoğrafım
Güzel bir etkinlik olmuş devamıda var sanırım fotoğrafların takipteyiz çeken ellerinize sağlık.
Ünal senin gideceğim dediğinin üstüne ben 3 kez gittim geldim Eskişehire sen hala gideceksin
yok bende gittimde kalamıyorum hemen dönmem gerekiyo ben 1 ay kalmadan gittim demem eskişehire )
ewt bu fotografı bende çok beğendim güzel bi kare oldu. şlimdi videolar için uğraşıyorum. Abdullah bey ve Fahri bey bana bu konuda biraz kızdı hakları var ama dün mesaide olmamdan dolayı biraz sarktı. bence videolar daha güzel ve eğlenceli. isterseniz şimdi resimlerle devam edelim.