Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,552
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

endüstri' Alıntı:
sevgili sutozu aracımda fazladan bi adet strap çıktı ;D hani bi tekerleme vardı. ;) ;Dstap buldum kiminse sahibi yoksa benimse. ;D ;D ;D

Fahri abi straba ihtiyacın varsa verebilirim karmaşada unutuldu sanırım :smiley:

Etiketler

hep toyota battı demişsin :p :p :p ben o etapları geçerken 4x4 e almaya unutmuşum ::smiley: etapları 2 çeker geçmişim. ;D ;D baktım 2 çeker az yakıyor öyle devam ettim. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

endüstri' Alıntı:
sevgili sutozu aracımda fazladan bi adet strap çıktı ;D hani bi tekerleme vardı. ;) ;Dstap buldum kiminse sahibi yoksa benimse. ;D ;D ;D

Resim088.jpg

bu esnadan sonra oldu sanırım :smiley: hani batmıştın ya bilerek ;P

bi de 40 dk tek parça video var diyodun .videolar nerde kaldı. ??? gerçi siteye yüklemek zor olur sen en iyisi cd yap bidahaki gezide satışa sunarsın mazot parası bedavaya gelir.devir ekonomi devri...
sutozu' Alıntı:
devir ekonomi devri Fahri bey ;)

Güzel kareler için teşekkürler. Batsa da, çıksa da abartısız haliyle Toyota güzel görünüyor. :D Selamlar.

çok tembelsiniz kardeşler hani videolar?şu an gecenin 03:10 u istanbuldan geldim bakayım diye hemen bilgisayarı açtım ama nafile nerde gerisi ?

sutozu' Alıntı:

Favori fotoğrafım :smiley:
Güzel bir etkinlik olmuş devamıda var sanırım fotoğrafların takipteyiz çeken ellerinize sağlık.
Ünal senin gideceğim dediğinin üstüne ben 3 kez gittim geldim Eskişehire sen hala gideceksin :smiley:

Favori fotoğrafım
Güzel bir etkinlik olmuş devamıda var sanırım fotoğrafların takipteyiz çeken ellerinize sağlık.
Ünal senin gideceğim dediğinin üstüne ben 3 kez gittim geldim Eskişehire sen hala gideceksin

yok bende gittimde kalamıyorum hemen dönmem gerekiyo ben 1 ay kalmadan gittim demem eskişehire :smiley:)

bu bölümde çekilmiş bir iki foto daha

Görüntü007.jpg

Görüntü008.jpg

Görüntü009.jpg

Görüntü011.jpg

ewt bu fotografı bende çok beğendim güzel bi kare oldu. şlimdi videolar için uğraşıyorum. Abdullah bey ve Fahri bey bana bu konuda biraz kızdı hakları var ama dün mesaide olmamdan dolayı biraz sarktı. bence videolar daha güzel ve eğlenceli. isterseniz şimdi resimlerle devam edelim.:smiley:

04042010477-1.jpg

Resim275.jpg

Resim176.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR