Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,552
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

hep toyotanın kaldığı fotoları göstermeyelim fahri bey kızacak sonra burada benim defenderide çekmek zorunda kaldık

Etiketler

sutozu' Alıntı:
ewt bu fotografı bende çok beğendim güzel bi kare oldu. şlimdi videolar için uğraşıyorum. Abdullah bey ve Fahri bey bana bu konuda biraz kızdı hakları var ama dün mesaide olmamdan dolayı biraz sarktı. bence videolar daha güzel ve eğlenceli. isterseniz şimdi resimlerle devam edelim.:smiley:
Gökhan kardeşim kızmak ne demek ,öyle bir şey olamaz asla sadece gezinin en eğlenceli yerleri videolarda onun için merak ediyoruz sadece.

04042010477-1.jpg

Resim275.jpg

Resim176.jpg

yemek için mola vermeye karar verdik ve sakarılıcaları istikametinde bulunan sinekli yaylaya geçtik

Fotoraf-0168.jpg

Fotoraf-0170.jpg

kaptan_11' Alıntı:
hep toyotanın kaldığı fotoları göstermeyelim fahri bey kızacak sonra burada benim defenderide çekmek zorunda kaldık

abi onlara sıra gelecek faaliyeti ısıta ısıta sunuyorum :smiley:))

yemek faslına geçiyoruz her zamanki gibi son mohikan (ben) ateş ve duman işleriyle meşgulüm

Fotoraf-0171.jpg

Fotoraf-0172.jpg

yemekleri yedik artık yola devam edelim we eğlence bundan sonra başlasın artık

Fotoğraf-0178.jpg

Fotoğraf-0179.jpg

bu iki fotoğraf çok hoşuma gitti :smiley: Fahri abi ve erhan bu faaliyetten zevk almaya başladılar sanırım :smiley:

04042010416.jpg

04042010417.jpg

rampayı sardık sallana sallana çıkarken zirveye doğru ufak bir çamur deryası bizi karşıladı havanında 20 derece olması etrafı şenlendirmişti. fakat bizim pek neşemiz pek yerinde değildi ki taaki çamurla karşılaşıncaya kadar ;D ;D

04042010418.jpg

04042010419.jpg

04042010420.jpg

04042010421.jpg

04042010422.jpg

işte bundan sonrası tam ekşın

bu arada bizim bu çamurlu bölgedeki uğraşımız sonucu yaptığımız gürültüyü duyan bir kaç avcı çamurla yaptığımız dansı izlemeye geliyorlar

DSC01567.jpg

gökhan hadi fazla bekletme.gelen misafirlerin çekirdek çitleyerek film izler gibi bizi izlemeleri görülmeye değerdi.fotoları vardır inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR