Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,448
Ynt: Eskişehir Peak Lenin Ekibi Zirvede!

sevgili dostlar,

gittik, tırmandık, geldik...

fakat bu aralar çok ama çok yoğun bir dönem geçirdiğimden iki satır bile olsun yazmak fırsatı bulamadım.

oysa, tüm gezenbilir, esdit, esduro ve başkaca dostlarımızın yanımızda değil yüreğimizin tam ortasında olduklarını hiç bir zaman untmadık...

özür diliyorum.

açalışmalara başladım, rapor kısa zaman sonra sitemizde olacak. fotoğraflar da...

dialar ise yıkanmaya gitti, kısa zaman sonra onlar da hazır olur ve uygun yerlerde sunumlar yapabiliriz.

kısaca:

tırmanışımız toplamda anakamptan anakampa 14 gün sürdü. bunu 10 günü tırmanışı hazırlamakla, 4 günü ise zirve etkinliği şeklinde gelişti. tırmanışımızın 5. gününde arkadaşımız tezer çiftçi hastalanarak geri dönmek zorunda kaldı, bu bizim için çok üzücü oldu. tezer'e emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler ediyoruz.12 ağustos günü erhan kasapoğlu ve ben zirvedeydik, gezenbilir de bizimle beraber... bu arada gezenbilir flaması istiyorum, haberiniz olsun, bu zirvede açamadık maalesef, yoktu çünkü...

program aslında belli: para bulunabilirse, ki bundan sonraki tırmanışlar daha pahalı olacak: 2009 yazında ve 2010 yazında aynı expedisyonla ikişer olmak üzere komünizm, khan tengri, pobeda ve korjenevsky... yani 5 yedi binlik dağı tamamlayıp dünyada bir ilki gerçekleştirerek ilk "ekip kar leoparı" ünvanını almak. bu güne kadar bu ünvanı ekip olarak alan kimse yok, herkes bireysel olarak ulaşmış, biz erhan ve ben bunun ilkini gerçekleştirmeyi hedefledik...

ve çalışmalara şimdiden başladık...

yakında görüşmek üzere, tüm dostlara selamlar...

ismail çetin.

Etiketler

...asıl ben teşekkür ediyorum...
haftaya ayrıntılı raporu sitede bulabiliriz sanırım...
bizden sonra gideceklere de rehber olabilecek şekilde olsun istiyorum, o nedenle biraz zaman alıyor...
selamlar, sevgiler herkese...

(sedat'a not, zamanın nasıl geçtiğini anladıysam arap olayım...)

erthem' Alıntı:
Olurmu Sence Yaşar Abii :D

Niye olmasın.?

İsmail ağabey Fotoğrafları buraya yükleyinceye kadar İsmet İNAN hanımın fotoğrafları ile bir Peak Lenin yapalim,

Buyrun ,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15992.0

Abii Sorun Herhalde Fotograf Eklemekte,

Bu Konu İçinde

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.msg119646;boardseen#new

lınkındekı baslıkta detaylı bılgı verılmıstır.

olmadı fotoları bana maillersın ben eklerım

merhaba,

sorunu çözdük.

ancak erhan'ın insan kaynakları bölümünün ricası üzerine raporun başka bir yerde yayınlanmamasını kabul ettik. bu nedenle raporun yayınlanmasında bu ayın sonuna kadar bir geckme söz konusu olacak. rapor orda yayınlandıktan sonra gezenbilirr'e hemen göndereceğim.

bu gelişme için özür diliyorum.

ancak, gezinin ve tırmanışın ayrıntılı anlatımını eskişehir midas gazetesinde 17 eylül 2008 tarihli 141. sayısından itibaren yazı dizisi şeklinde yazmaya başladım. dileyen arkadaşlar internet ortamında yazıya ulaşabilirler.

dostlara selam.

merhaba arkadaşlar,

yılan hikayesine döndürmeyi elimizde olmayarak başardığımız peaklenin tırmanışı raporu linkini veriyorum.

ayrıca eskişehir midas gazetesi 141 ve 142. sayılarında tırmanışın öyküsü anlatıyorum. sanırım 6-10 hafta kadar devam edecek. 3. sayısı ise 10 ekim cuma 143. sayıda yayında olacak.

http://www.esdit.com/peaklenin.htm

herkese güzel yollar diliyorum.

saygılar.

Abiii Senin Eline Kalemi Kağidi Vermemek Lazım Yauu Ömrümde Okduğum En Uzun Raporduu Yaaa. Valal Bak Tanışssın Die Katlandım Yoksa Okumazdım. Şaka Bir Yana İSmail Abii Her Zaman Beğenirim Senin Kalemini Anlatışını, Süper Bir Rapor Hazırlamışsın Ellerine Sağlık Vallla Cok Beğendim, Gönül İsterdiki O Zirveye Beraberce Yürüyebilmek , Ama Ne Deriz Dağ Orada Her Zaman Gideriz, Yeterki Şartlar Uygun Olsun, Valla Rapordan Cok Etkilendim Sankıı Film Gibi Gecti Önümden,

Herşey İçin Sağol BABAAA :D

teşekkürler abisi,
sen ayarla ve iste, seninle her yere giderim, 1o kere de giderim...
kalemim daha güzel olsaydı kitap yazardım ama yetmiyor...
kendine iyi bak evlat...

Merhaba Hocam,
eline sağlık,yazdıklarınla bir kez daha zorlu bir zirve olduğunu anladım ve yaşadım.Daha başka zirve yazılarını okumak dileğiyle diyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR