EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fuzyon26 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,541

fuzyon26

Ana Kamp
Yer
ESKİŞEHİR
Eskişehir in yeni yeni yapılanan offroad grubu EsOFF nihayet buluştu ve ortaya bu görüntüler çıktı

Araçlar : LAN ROVER DISCOVERY - ERHAN BENLİ - GÖKHAN BENLİ

SUZUKİ VİTARA - CENAP DİZMAN

LADA NİVA - VOLKAN SAĞDIÇ
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

PA244929.jpg

PA244982.jpg

PA244995.jpg

PA245044.jpg

Etiketler

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

erhannnnnnnnnnnnnn - gökhannnnnnnnnnnnnnnnn bunu görmemiş duymamış olayım :mad:

Ynt: EsOFF; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

bugün 3 kişi ile gidersiniz emin olunki ilerki zamanlarda bir bakmışsınız 300 kişi olmuş kolay gelsin sizlere

endüstri' Alıntı:
erhannnnnnnnnnnnnn - gökhannnnnnnnnnnnnnnnn bunu görmemiş duymamış olayım :mad:
Fahri bey nasılsınız,özledik sizleri en kısa zamanda bi faaliyet patlatalım başkanım:smiley:

unal' Alıntı:
bugün 3 kişi ile gidersiniz emin olunki ilerki zamanlarda bir bakmışsınız 300 kişi olmuş kolay gelsin sizlere
Ünal bey ilginize teşekkürler,caddelerden kurtulabilseler çok araç var aslında.

sutozu' Alıntı:
Fahri bey nasılsınız,özledik sizleri en kısa zamanda bi faaliyet patlatalım başkanım:smiley:

hadi bakalım sezon açıldı.kurtlarımızı dökelim.bu arada geziniz olmuş paylaşım için teşekkürler.ercovaya gidiyoz demi.

endüstri' Alıntı:
hadi bakalım sezon açıldı.kurtlarımızı dökelim.bu arada geziniz olmuş paylaşım için teşekkürler.ercovaya gidiyoz demi.
Başkanım Ercova Pamukova da değil mi!bu hafta sonu galiba.Cumartesi uygun pazar iş var.Detayları bildir abi c.tesi sabah sana gelelim beraber çıkarız yola.

sutozu' Alıntı:
Başkanım Ercova Pamukova da değil mi!bu hafta sonu galiba.Cumartesi uygun pazar iş var.Detayları bildir abi c.tesi sabah sana gelelim beraber çıkarız yola.

ctesi öğlen yola çıkıp gece kalıp pazar dönmeyi düşünüyordum ama bir pogram yapalım bakalım. sen topic i takip et zamanı ve programı bana bildir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.msg755867#msg755867

endüstri' Alıntı:
ctesi öğlen yola çıkıp gece kalıp pazar dönmeyi düşünüyordum ama bir pogram yapalım bakalım. sen topic i takip et zamanı ve programı bana bildir.
Fahri abi kuzenin ev taşıma işi var.durum ne olacak akşam haber veririm...

Eskişehir.Bozüyük.Bilecik Facebook Eskişehir Offroad ve Outdoor Etkinlikler gurubu sayfamıza herkezi bekliyoruz bol camurlu günler dilerim

Ynt: Esoff; Eskişehir Dağğküplü Yaylası Kamp Ve Off Road Etkinliğinden (25 Ekim 2010)

arkadaşlar ben biraz geç kaldım galiba. ama başka off road gezileride olacaktır herhalde .Erhan Gökhan bizi unuttunuz iyice.bir pazar toplanıp bir gezi düzenleyelim bence.dağlar burnumda tütüyor.çamurları çokkkkkkkkkkk özledim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR