Ynt: Essex Hertfordshire Sınırlarında Off-Road Gezisi (Nisan 2008)
selam yavuz, alt yazin super, ama ben o sinifa hic girmeycem gardas!
biz ailece mercedes hastasiyiz. benim peder ilk mercedesini 77 yilinda almisti. 350 se, yani s class. 79'da 123 kasa 250 almisti.
83 yilinda bizim evin arka tarfinda pederin arabayi yikarken gordum onu ilk kez! mavi mavi 33x 12.50x15 kelly safari rvr dev gibi!!
vuruldum, yas daha 12'iyken asik olmusum. 'baba, biz kibris'a donunce boyle araba lazim bize dedim...' o da 'evet oglum,dogru soyledin# dedi.
o gun, bu gundur baska 4x4 tanimam. 2 tane G serisi sahibiyim allaha bin sukur, ve elimden 5-6 tane geldi gecti, hepsi guzel, hepsi 460 model ancak.
kibrisda 2001'de 4'uncu G serisini aldim ve halen sahibim ve hic satmaya heves yok. son olarak da ilk kez 92 den beri hayal ettigim 463 modeli aldim.
ayni nadir abimin ki gibi ama 96 model. o tam bir limozin gibi masallah.
haa, baska 4x4 kullandim'mi ? evet;
landrover discovery, 96 yiilnda sifir aldim, 120 mil yol kat ettim makine vurdu!!!!!!!!!!!!! sattim
landrover 90,85 model 3 yatakli dizel makineli. guzel oldu otomatik tdi makinesi takinca ancak G kadar saglam degildi. o da gitti......
nissan patrol kisa sasi, 4.2 dizel duz motor . biraz fazla genis ve hantal.
pajero 2.5 td.kucuk mercedes kadar agir oturmazdi yolda.
dondum dolasdim yine G serisi aldim.
lutfen yanlis anlamayin , tum 4x4'lere sygim var ama benim icin sadece mercedes G serisi hitap eder.
hele hele ingiltere gibi bir ulke'de kendi arabasini surmemek cook keyifli ;D

nere baksan landrover urunu gorun. ama ben yollarada tek'im, bu benim icin cok keyif verici.
hele, hele baska G serisi gorunce yollarda alemiu gorecen ;D eller, borular, isiklar hep oynar ;D
benim'de hikayem bu. turkcem iyi degil, ve sizi uyuttuysam bagislayin.
[bir'de off road kousuna baslarsam...... o on ve arka diff locklar var ya....]