Evinizin Balkonunda Buzul Tırmanışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,170

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
33go1.jpg

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Ynt: Evinizin Balkonunda Buzul Tırmanışı

Valla Yaşar Abi Ne Diyeyimki ;D
Arkadaşın Üst Kat Komşusunun anahtarı İçerde Kalmışta Kapıyı Açmaya Gidiyor Herhalde,
Dağcılık Fantazisi İşte

Ya babam, ben de benim ikinci kata sık sık çıkarım ama bu başka bir fantezi be Erdem kardeşim. Fantezi ötesi bir şans durumu. Cehennemderesinden ağrıya tırmanma fentezisinin ufağı olarak denenebilecek bir olay kesinlikle
akşam işten çıkarken giy koflakları üstüne emniyet kemerini çek al buz çekiçlerini tırman balkona kadar mahallede 50 sene kimse karizmanı çizemez

yasarergun' Alıntı:
Ya babam, ben de benim ikinci kata sık sık çıkarım ama bu başka bir fantezi be Erdem kardeşim. Fantezi ötesi bir şans durumu. Cehennemderesinden ağrıya tırmanma fentezisinin ufağı olarak denenebilecek bir olay kesinlikle
akşam işten çıkarken giy koflakları üstüne emniyet kemerini çek al buz çekiçlerini tırman balkona kadar mahallede 50 sene kimse karizmanı çizemez

Valla Abii Mahallede Karizma mı Yaparsın Yoksa Taşlanırmısın Bilinmez Ama
Amcam Süper Yapmış Yaaa,

İzmir de Bozdağ belediyesinde kafa olsa , kasaba içinde uygun bir noktaya Betondan bir duvar yapar .
Tabii 90 derece açının yanında çeşitli eğimler ve balkonlarında olduğu bir duvar.
Şöyle 10-15 metre yüksekliğinde.
En tepesinde 1,5 metrelik düz bir platform ile su bağlantı noktaları ile güvenlik bağlantı noktaları bulunacak.
Kış ayları geldiğinde duvarda ki su tesisatından duvara yavaş yavaş su akıtarak donmasını sağlayacaksın.
Not: İzmir Ödemiş Bozdağ kasabası 1.300 metre rakımda.

Yanlarda ki merdivenle üst platforma çıkarak aşağıda ki sporcunun emniyetini alacaksın. Duvarın tam karşısına da kapalı bir tribün (sigara içilmesi yasak olmalı) - Yan tarafa da bir döner ayran büfesi.

Ufff para basar para. :smiley:

Gülmeyin ya ;D

:p
vayy vayyy vayyy desem yeridir.. :D
Neden insanların biz dağcılara ''siz normal değilsiniz'' dediklerini artık daha iyi anlıyorum... :smiley:
Kendini aşan bir dağcı kardeş... :D

Kendini Değil Dağcılık Felsefesini Aşmış Bu Arkadaş :D

abi kesin balkon demirine emniyet almıştır ya :D erdem kendimi böyle kandırıyorum valla :p

ama önünde saygıyla eğiliyorum bu abimin ....

arkadaşlar o koca apartmanın sadece sağ tarafında buzul olması sizi de acaba..sanki... diye düşündürmüyormu.bence fotoşoplu bu fotograf.inanmıyorsanız gönderin bana buzul tırmanırkenki fotografınızı sizi özgürlük anıtına tırmandırayım :D

herşeye karşı Denemek isterdim keşke yakınlarda da olsaydı :smiley:

Ahh ah olmadı ki şöyle bir balkonumuz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR