Arkadaslar Eylül 3 4 tarihlerinde kamp yapmayı düşünüyorum henüz bir yer belirlemedim. Kamp konusunda çokta tecrübeli sayılmam izmirdeyim düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.
Arkadaslar Eylül 3 4 tarihlerinde kamp yapmayı düşünüyorum henüz bir yer belirlemedim. Kamp konusunda çokta tecrübebanali sayılmam izmirdeyim düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz.
Filiz hanım bu hafta Sardala koyunda olacağım ancak Marmara bölgesi tarafına geleceğiniz zaman ileteişimde olalım.Bayram tatilinde Karpat Dağlarında olacağım muhtemelen eğer kamp yapacaksanız o tarihlerde ülkede kalmayı düşünebilirim..
Filiz hanım bu hafta Sardala koyunda olacağım ancak Marmara bölgesi tarafına geleceğiniz zaman ileteişimde olalım.Bayram tatilinde Karpat Dağlarında olacağım muhtemelen eğer kamp yapacaksanız o tarihlerde ülkede kalmayı düşünebilirim..
Filiz'in başlığa salça olacağım ama ben de fethiye tarafındayım buralarda olan ya da kamp atılacak yer bilen varsa ses edebilir mi? (cadır değil hamak atıyorum, yani agaclik alan tercihim)
Filiz'in başlığa salça olacağım ama ben de fethiye tarafındayım buralarda olan ya da kamp atılacak yer bilen varsa ses edebilir mi? (cadır değil hamak atıyorum, yani agaclik alan tercihim)
izmir için kalemlik de kamp yeri mevcut orman işletme müdürlüğüne bağlı özel işletme işletiyor ister kurulu çadır kiralayın ister çadırınızı kurun. fiyatları uygun yeri çok güzel plajı cafesi marketi vs. mevcut kalemlik merkeze yürüme mesafede sahili güzel havası güzel biraz sinek sıkıntısı var geceleyin dışarda otururken çadırlara elektrik veriliyor denize sıfır mesire alanı tarzı masaları mevcut biz çok sevdik sizde seveceksinizdir )