J JUNİOR Ziyaretçi 12 Mar 2012 #241 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) PIKACU' Alıntı: ınsallah baska seferlerde gorusmek uzere.. tesekkur ederım sızlerede.. bendede cok vıdeo foto var.ama yarın yukleyebılecegım bır aksılıkten dolayı.. Genişletmek için tıkla ... beklioruz barış .kokoreçli bölümleri yemekten sonra yayınla ;D
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) PIKACU' Alıntı: ınsallah baska seferlerde gorusmek uzere.. tesekkur ederım sızlerede.. bendede cok vıdeo foto var.ama yarın yukleyebılecegım bır aksılıkten dolayı.. Genişletmek için tıkla ... beklioruz barış .kokoreçli bölümleri yemekten sonra yayınla ;D
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 12 Mar 2012 #242 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Selam arkadaşlar harika bir gezi olmuş ne yazıkkı gelemedim. Selamlar
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Selam arkadaşlar harika bir gezi olmuş ne yazıkkı gelemedim. Selamlar
S SATTA Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 12 Mar 2012 #243 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Galiba beni de oksijen çarptı, erkenden yığıldım kaldım, gönderemedim fotoğrafları. Herkese çok teşekkürler, yeniden görüşmek umuduyla.
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Galiba beni de oksijen çarptı, erkenden yığıldım kaldım, gönderemedim fotoğrafları. Herkese çok teşekkürler, yeniden görüşmek umuduyla.
J JUNİOR Ziyaretçi 12 Mar 2012 #244 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) damast' Alıntı: Selam arkadaşlar harika bir gezi olmuş ne yazıkkı gelemedim. Selamlar Genişletmek için tıkla ... vallahi murat gelseidin hasta olurdun ;D .çok soguk ve rüzgarlıidi ;D ;D
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) damast' Alıntı: Selam arkadaşlar harika bir gezi olmuş ne yazıkkı gelemedim. Selamlar Genişletmek için tıkla ... vallahi murat gelseidin hasta olurdun ;D .çok soguk ve rüzgarlıidi ;D ;D
S SATTA Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 12 Mar 2012 #245 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Bize yer açan amcayı da unutmadık, ona da teşekkür
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Bize yer açan amcayı da unutmadık, ona da teşekkür
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 12 Mar 2012 #246 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) JUNİOR' Alıntı: vallahi murat gelseidin hasta olurdun ;D .çok soguk ve rüzgarlıidi ;D ;D Genişletmek için tıkla ... . ALLAHIN CC izni ile inşallah olmazdım ama gelemedim bu haftada soğuk belki yıne giden olur bu hafta
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) JUNİOR' Alıntı: vallahi murat gelseidin hasta olurdun ;D .çok soguk ve rüzgarlıidi ;D ;D Genişletmek için tıkla ... . ALLAHIN CC izni ile inşallah olmazdım ama gelemedim bu haftada soğuk belki yıne giden olur bu hafta
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 12 Mar 2012 #247 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) satta (uğur ) resimlerinden offroadcuyuz 'a atıyorum bilginize sonra resimlerim çalındı demeyin mail adresine bendeki fotoğrafları attı görüşmek üzere saygılar
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) satta (uğur ) resimlerinden offroadcuyuz 'a atıyorum bilginize sonra resimlerim çalındı demeyin mail adresine bendeki fotoğrafları attı görüşmek üzere saygılar
S SATTA Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 13 Mar 2012 #248 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Mailin geldi, sağol. Bende şimdi sana mail gönderiyorum. Diğer arkadaşların yok maili. İsteyene gönderebilirim. Görüşmek üzere, Şu fotoğrafı da eklemeden yapamayacağım
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Mailin geldi, sağol. Bende şimdi sana mail gönderiyorum. Diğer arkadaşların yok maili. İsteyene gönderebilirim. Görüşmek üzere, Şu fotoğrafı da eklemeden yapamayacağım
J JUNİOR Ziyaretçi 13 Mar 2012 #249 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) BURAAAAAK HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU RESİM YADA VİDEOLAR NERDE
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) BURAAAAAK HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU RESİM YADA VİDEOLAR NERDE
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 13 Mar 2012 #250 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) teşekkür ederim uğur hocam arkadaşlar mangalda maket araba kızartılıyordu fotografını çeken varsa istiyorum haberiniz olsun
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) teşekkür ederim uğur hocam arkadaşlar mangalda maket araba kızartılıyordu fotografını çeken varsa istiyorum haberiniz olsun
S SATTA Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 13 Mar 2012 #251 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, çok şükür Barışlar kokoreçle çözdü işi, yoksa maket oturaktı mideye
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, çok şükür Barışlar kokoreçle çözdü işi, yoksa maket oturaktı mideye
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 13 Mar 2012 #252 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) abi budur işte ya eyvallak uğur emeğine sağlık dostum
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) abi budur işte ya eyvallak uğur emeğine sağlık dostum
atlvlk RANGE ROVER VOGUE L322 TD6 Mesajlar 43 Tepkime Puanı 3 Yer Istanbul/ATASEHIR Web www.voguemobilya.com 13 Mar 2012 #253 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Herkese selamlar.Gerçekten çok keyifli bir gezi olmuş,benzer bir gezide ,güzergah aracıma uygun olursa aranıza katılmak isterim. Bu arada fotolardaki Mat yeşil Toyota pikabın yazın Saros Erikli beldesinde olma ihtimali var mı acaba?İki sezondur aynı aracı Erikli'de görüyorum da.
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Herkese selamlar.Gerçekten çok keyifli bir gezi olmuş,benzer bir gezide ,güzergah aracıma uygun olursa aranıza katılmak isterim. Bu arada fotolardaki Mat yeşil Toyota pikabın yazın Saros Erikli beldesinde olma ihtimali var mı acaba?İki sezondur aynı aracı Erikli'de görüyorum da.
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 13 Mar 2012 #254 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) atilla bey siz çıktınızmı bu hafta sonu
atlvlk RANGE ROVER VOGUE L322 TD6 Mesajlar 43 Tepkime Puanı 3 Yer Istanbul/ATASEHIR Web www.voguemobilya.com 13 Mar 2012 #255 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Hayır malesef.Büyük oğlum (5) hasta oldu, o yüzden erteledik gezimizi.
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) Hayır malesef.Büyük oğlum (5) hasta oldu, o yüzden erteledik gezimizi.
ozturk41 Kamp II Mesajlar 341 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli Web www.yenikelebeklervadisi.org 13 Mar 2012 #256 Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) çok geçmiş olsun aman dikkat edin havaların bile ne olduğu belli değil herzaman öncelikli olan sağlık tekrar geçmiş olsun saygılar görüşmek üzere
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012) çok geçmiş olsun aman dikkat edin havaların bile ne olduğu belli değil herzaman öncelikli olan sağlık tekrar geçmiş olsun saygılar görüşmek üzere