KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gezenbilir ve offroad camiamız çok değerli bir ağabeyini kaybetti...
allah rahmetli eylesin...
hepimizin başı sağolsun... ardında kalanlara allah sabır versin.. :'( :'( :'(
Çok üzücü bir haber. Kendisini şahsen tanımasamda Kars projesindeki çalışmalarıyla hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin. Tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Cihan arkadaşımdan aldığım haberle öğrendim.Abimizin bizden ayrıldığına inanmak istemiyorum hala. Ruhu şaad olsun, geride kalan ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.
Sevgili kardesim bunu bize yapmayacaktın (((( daima kalbimizin bir köşesinde yer alacaksın yattığın yer cennet olsun...bütün gezenbi̇li̇r ailesininde bası Sagolsun...
Duyunca inanmak istemedim , haberin yanlış olmasını umarak en yakınındakilere ulaşmaya çalıştım, Cihanım tereddütsüz şekilde teyyid edince şüphem kalmadı.
Mekanın Cennet olsun Faruk ağabeyciğim seni çok ama çok özleyeceğiz
Gerçek bir abiden daha yakin abimizi kaybettik. Soylenecek laf yok. Herşey bizim için ama çok erken daha çok mekani cennet olsun. Tüm sevdiklerine baş sagligi diliyorum.
Abimize karşi son gorevimizi yerine getirmek için yarin baş ucunda yerimizi alacagiz.
Her ne kadar bizzat tanışmasak da ,GEZENBİLİR deki yazışmarla hepimiz arkadaş olduk .
Sanki bir kardeşimi kaybetmiş gibiyim .Hepimizin başı sağolsun . :'(
Kardeşimize Allah C.C. 'den rahmet ,yakınlarına baş sağlığı diliyorum .