KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009)
Merhaba arkadaşlar
Cumartesi Sabahı bizimle konvoy halinde gidecek arkadaşlarımızı sabah saat 8.00 da Fatsa Atatürk parkında sabah kahvaltısına bekliyoruz.Konvoy halinde gelmeyen arkadaşarımız Aybastı ilçesi Perşembe Yaylasında bulunan kamp yerine ulaştıklarında kamp girişinde Derneğimiz üyesi Cemal Hoca sizleri karşılayacak saha içerisinde kamp çadırı kuracağının yeri gösterecektir.Kamp alanın da kulüplerin yerleri ayrılmıştır.Sizlerden isteğimiz size gösterilen yere çok fazla alan kullanmadan çadırınızı kurmanızdır.Katılım fazla olduğundan gelecek arkadaşlarımızın dışarıda kalmaması için sizlerden bu şekilde yardımcı olmanızı rica ediyoruz. İrtibat telefonumu tekrar yazıyorum. Herhangi bir aksilik olduğunda mutlaka aramanızı rica ediyorum. 0538 627 23 23 0546 467 46 27 Sezayi Süzen Başkan yrd.
Batuhan arkadaşımın sorusunu cevaplayım.
Yarış için bizim sizlerden herhangi bir isteğimiz olmayacak. Ancak can güvenliğiniz açısından yarış esnasında Kask kullanmanızı tavsiye ederim. Engelli yarışında sürat yapılamayacağı için can güvenliği gibi bir sorun olmayacak ancak Tepeye tırmanma yarışında araçlarda olabilecek herhangi bir aksaklık tehlike yaratabilir. Bu konuda yarışma öncesi katılımcı arkadaşlarımız bilgilndirilecektir.
ben fatsa lıyım
babamda eski jeepçilerden bilmem hatırlarmısınız jeeplerin önünde yazılar meşhurdur
gündoğdu yazardı eskiden babamın adı ibrahim gündoğdu fatsa belediyesinde çalışıyor tanırmısınız
ben sizin adınızı çok duyuodum eskiden
Sezai bey bu görev hepimizin, Gezenbilir sayesinde nadide mekanlarımızı, etkinliklerimizi, Tüm Türkiyeye ve Dünyaya duyurmaktır, geçen sene yayınladığımız o güzelim görüntüler aylarca konuşuldu istanbul ve diğer il dışından Off-road sever arkadaşlarımız, bu kadar aracı bu yaylaya nasıl topladınız diye tebrik mesajları gönderdi, inşallah bu festival görüntüleri daha da olay yaratacak, Allahın izni ile kazasız belasız bu festivalide geçireceğiz, Tüm Türkiye bizi izlemeye devam edecek...
biz ve pajero hazırız pajero tırın dorsesindeki yerini aldı yarın sabah 8 de yola çıkacağız allah izin verirse. Eve gidip son hazırlıkları yapıyım .. etkinlikte görüşmek üzere...