Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kasirga1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,362
Ynt: Faturalı CB Telsiz, Anten ve Aksesuarları

President JACKSON II Asc Fiyatını öğrenebilirmiyim........

Etiketler

ufuk bey merhaba jackson II kdv dahil 650tl

kesinlikle iyidir kilit dif..gibi

evet sadece usb lsb farkı olmaz niva ile lc vx80 kadar kullandığınız cıhazla farkı var

kasirga1' Alıntı:
evet sadece usb lsb farkı olmaz niva ile lc vx80 kadar kullandığınız cıhazla farkı var

diyelimki bu makinayı ladım . Diğer arkadaşlarla nasıl olacak AM-FM herkesinki

FM yebile yeni geçdi herkes

ufukozkan' Alıntı:
diyelimki bu makinayı ladım . Diğer arkadaşlarla nasıl olacak AM-FM herkesinki

FM yebile yeni geçdi herkes
bu makinada am-fm-usb-lsb yani hepsi mevcut ayrıca çıkış gücü diğerlerinin neredeyse 10 misline kadar açılabilir

jackson II ile arazide ve şehir içinde (Ankara) görüşme mesafesi tahmini (yada tecrubeli arkadaşlar) ne kadardır??
bu kadar paraya değmesi gerekli diye düşünüyorum,birde Ankarada nerede montaj yatırabiliriz??

mirali' Alıntı:
jackson II ile arazide ve şehir içinde (Ankara) görüşme mesafesi tahmini (yada tecrubeli arkadaşlar) ne kadardır??
bu kadar paraya değmesi gerekli diye düşünüyorum,birde Ankarada nerede montaj yatırabiliriz??
merhaba ankara'da bu tip cb kullanan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre şehrin tamamı ile görüşebiliniyor ancak şunuda bilmek lazım sizin sesinizin ulaştğı istasyondaki arkadaşınızında en az sizinki kadar çıkış gücü ve anteni iyi olması lazım yoksa karşı taraf sizi duyar ama siz onu duymazsınız..

anladım, iki araç taktırıcaz ürünleri sizden alırsak Ankarada montajına yönlendrebileceğiniz bir yer var mı?

cb lerle çok test yapdık FM daha performanslı Oran şehrinden Ostim İncek GOP Şaşmaz vs konuşuyoruz

mirali' Alıntı:
anladım, iki araç taktırıcaz ürünleri sizden alırsak Ankarada montajına yönlendrebileceğiniz bir yer var mı?
var evet montaj için size yardımcı oluruz