kasirga1' Alıntı:ufuk bey merhaba jackson II kdv dahil 650tl
kasirga1' Alıntı:kesinlikle iyidir kilit dif..gibi![]()
kasirga1' Alıntı:evet sadece usb lsb farkı olmaz niva ile lc vx80 kadar kullandığınız cıhazla farkı var![]()
bu makinada am-fm-usb-lsb yani hepsi mevcut ayrıca çıkış gücü diğerlerinin neredeyse 10 misline kadar açılabilirufukozkan' Alıntı:diyelimki bu makinayı ladım . Diğer arkadaşlarla nasıl olacak AM-FM herkesinki
FM yebile yeni geçdi herkes
merhaba ankara'da bu tip cb kullanan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre şehrin tamamı ile görüşebiliniyor ancak şunuda bilmek lazım sizin sesinizin ulaştğı istasyondaki arkadaşınızında en az sizinki kadar çıkış gücü ve anteni iyi olması lazım yoksa karşı taraf sizi duyar ama siz onu duymazsınız..mirali' Alıntı:jackson II ile arazide ve şehir içinde (Ankara) görüşme mesafesi tahmini (yada tecrubeli arkadaşlar) ne kadardır??
bu kadar paraya değmesi gerekli diye düşünüyorum,birde Ankarada nerede montaj yatırabiliriz??
kasirga1' Alıntı:merhaba ankara'da bu tip cb kullanan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre şehrin tamamı ile görüşebiliniyor ancak şunuda bilmek lazım sizin sesinizin ulaştğı istasyondaki arkadaşınızında en az sizinki kadar çıkış gücü ve anteni iyi olması lazım yoksa karşı taraf sizi duyar ama siz onu duymazsınız..
var evet montaj için size yardımcı oluruzmirali' Alıntı:anladım, iki araç taktırıcaz ürünleri sizden alırsak Ankarada montajına yönlendrebileceğiniz bir yer var mı?