Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtyzgn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,987
Ynt: Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

Debriyaj altmerkezini değiştirin yumuşar ( Feredo marka döküm ) Kayalar otoda 25 tl

Etiketler

Teşekkür ederim zafer bey hemen uygulayacağim saygılar

benimde dikkatimi çekti bu lastik sahibinden.com da gördüm ilanı 280 tl idi.satan kişiyi aradım fakat ellerinde kalmamış seneye gelecek dedi.bir türlü bulamıyorum lastik.sizin bildiğiniz varmı satan bir yer teşekkürler.

Oto Mekanik +90 (212) 285 29 95 Adnan ile görüşebilirsiniz. Ellerinde olması lazım.

şuan aradım maalesef onlarda da kalmamış.

Federal kullanıyorum,çamurda ve basılmamış karda mükmemel bir lastik.Agresif deseni sayesinde çamur boşaltımı çok hızlı diyebilirim.Islak asfaltta fena değil,buzda her MT gibi yol tutuşu zayıf.
OK 144 ile mukayese bile etmeyin,her şartta daha üstün olduğu kesin,sadece daha yumuşak hamurlu olduğu için ömrü OK dan kısadır.

yorumlar işin teşekkürler. ikiside değil PİRELLİ FS40 aldım daha arazide deneme fırsatım olmadı ama biçim ve desen olarak çok agresif duruyor.deneme fırsatım olduğunda burada paylaşırım.

Aldığınız lastik bu mu?

mrtyzgn' Alıntı:
yorumlar işin teşekkürler. ikiside değil PİRELLİ FS40 aldım daha arazide deneme fırsatım olmadı ama biçim ve desen olarak çok agresif duruyor.deneme fırsatım olduğunda burada paylaşırım.
ok 144 ayarında lastiktir sadece biraz seslidir güle güle kullanın ekonomik seçim yapmışsınız

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama sanıyorum biz arkadaşlar size yardımcı olamadık.

yo tam tersine yorumlar çok etkiledi. yardımlar için teşekkürler.