Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtyzgn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,981
Ynt: Federal Couragia mı, Lassa Ok 144 mü?

foremost' Alıntı:
Nejat abi benim aracımda debriyaj sorunum var aşırı sert ve aşşağıda ustam yukarı aldı ama setliğigideremedi bana bu konuda bir fikir verirmisiniz 1 ci vites ve geri vites sorunları mevcut ne önerirsin defender 93 model sol ayagımda agrılar oluştu :D

Debriyaj altmerkezini değiştirin yumuşar ( Feredo marka döküm ) Kayalar otoda 25 tl

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Aracınızı sadece/büyük çoğunlukla arazide kullanıyorsanız, gerçekten çamurda klasik MT lastiklerden çok daha iyi performans gösteren agrasif desenli MT lastiklerden Insa Turbo Special Track 235/85/16 KDV dahil 280 TL'ye satılıyor, ben onlardan tercih ederim.

IMG_6947.jpg

benimde dikkatimi çekti bu lastik sahibinden.com da gördüm ilanı 280 tl idi.satan kişiyi aradım fakat ellerinde kalmamış seneye gelecek dedi.bir türlü bulamıyorum lastik.sizin bildiğiniz varmı satan bir yer teşekkürler.

mrtyzgn' Alıntı:
benimde dikkatimi çekti bu lastik sahibinden.com da gördüm ilanı 280 tl idi.satan kişiyi aradım fakat ellerinde kalmamış seneye gelecek dedi.bir türlü bulamıyorum lastik.sizin bildiğiniz varmı satan bir yer teşekkürler.

Oto Mekanik +90 (212) 285 29 95 Adnan ile görüşebilirsiniz. Ellerinde olması lazım.

Federal kullanıyorum,çamurda ve basılmamış karda mükmemel bir lastik.Agresif deseni sayesinde çamur boşaltımı çok hızlı diyebilirim.Islak asfaltta fena değil,buzda her MT gibi yol tutuşu zayıf.
OK 144 ile mukayese bile etmeyin,her şartta daha üstün olduğu kesin,sadece daha yumuşak hamurlu olduğu için ömrü OK dan kısadır.

yorumlar işin teşekkürler. ikiside değil PİRELLİ FS40 aldım daha arazide deneme fırsatım olmadı ama biçim ve desen olarak çok agresif duruyor.deneme fırsatım olduğunda burada paylaşırım.

mrtyzgn' Alıntı:
yorumlar işin teşekkürler. ikiside değil PİRELLİ FS40 aldım daha arazide deneme fırsatım olmadı ama biçim ve desen olarak çok agresif duruyor.deneme fırsatım olduğunda burada paylaşırım.
ok 144 ayarında lastiktir sadece biraz seslidir güle güle kullanın ekonomik seçim yapmışsınız

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın ama sanıyorum biz arkadaşlar size yardımcı olamadık.

yo tam tersine yorumlar çok etkiledi. yardımlar için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,983
Kayıtlı Üye Sayımız
166,732
Kaydolan Son Üyemiz
abdvize

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR