Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grsl06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,448
Ynt: Federal MT Çamur Lastiği ( Kullanılmamış )

30/9,50/15-16 - ya da 235/70-75-80/16 olur ama bende kalmadı malesef fiyatlarıda sanırım 200-250 arası

Etiketler

selamlar grsl06 elinizde kullanılmış 235/85/16 ebzdında federal mt varmı acaba sıfırıda ne kadar güncel

Merhaba,resim koyabilirmisiniz 245-75-16 ile 235/85/16 arasında ne gibi farklılıklar var,saygılar

235/58/16 ebatında çamur lastiği istiyorumm ne var elinizdee ne kadar olur fiyatı

grsl06' Alıntı:
federalde 31/10,50/15 ve 235/85/16 ve silverstonede 33/10,50/15 ve 33/10,50/16 var
federalde 2 elde olsa tek olarak 1 adet yani 235 75 15 olursa talibim haberiniz olsun istetme olarakkullanıcam

205/80/16 federal mt lastik arıyorum

bu ebatta yok malesef. samurai ye mi takacaksınız ?

niva için arıyorum

235x85x16 federal couragia MT lazım 4 tane. elinizde mevcut mu acaba?

siz bize bi telefonunuzu verin öle irtibata geçelim böle zor olacak gibi :smiley:

30 / 9,5 / 15 ebatlarında 4 adet arıyorum. elinizde varmı fiyatını öğrenebilirmiyim.

bir iki gün önce NANKANG N-899 M/T fiyatları aldım birkaç arkadaşım kullanıyor bu ürünlei ve çok memnunlar istersen aldığım fiyatları yazayım karşılaştırma yaparsın.

öncelikle 30x9,50 r 15 yerine 235/75 r 15 kullanabilirsin aldığım fiyat : 250 tl nakit

235/85 r 16 NANKANG M/T : 250 TL

31X10,5 R 15 NANKANG M/T : 270 TL

N899-.jpg

265/75/16 veya 31/10,5/16 elinizde ne var öğrene bilirmiyim

malesef bu konu kapatılmış olması lazımdı federalleri geçen sene sattık bu sene (şu anda) 31/10.50/15 silverstone mt 117 extreme var fiyat 300 lira

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR