Feroza Çıkma Parça İhtiyacı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kemal Kayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,707

Kemal Kayan

Ana Kamp
Yer
Balıkesir - Erdek
http://www.sahibinden.com/bakmaya_deger!!!!-65WQQaXQQ24676202WQQpXQQdisplayitem

Yukarıdaki linkte İnegöl'den 1 feroza var. Motor ve şanzuman yokmuş.. 4500TL demiş sahibi. Pazarlık payıda illaki vardır...
Az önce bir mesaj attım.. "Aracı parça parça satmayı düşünürmüsün" diye...
Arkadaşımız kabul ederse sizinde ihtiyacınız olan parçalar varmıdır acaba?
Mesela benim ihtiyaçlarım;

1- Sol arka cam
2- Sol ön koltuk iskleti
3- Sağ ön denge rotu
4- Eğer uyarsa ön panjur, ön farlar ve sinyal lambaları
5- Yazlık kullanım için 4 adet lastik
6- Ön kokptiiteki eğimölçer
vb.

Araçlarımızın keyfe keder diyebileceğimiz birçok parçası arızalı, çatlak veya bozuk...
Bu fikre siz ne dersiniz?

Saygılar,,,

Etiketler
Ynt: Feroza Çıkma Parça İhtiyacı..

KEMAL BEY;

Düşünce olarak iyi düşünülmüş..İhtiyacı olan arkadaşlardan parça isteklerini yazarlarsa çok da hesaplıya gelir..Düşündügümüzde binlerce parça...
---Ben sag ve sol ön koltuk mekanizmasına talibim..(ses yapıyor..boşluk var sanırım)

--ve arka gövdedeki stoplara..

Ortak talepleri değerlendirip araç sahibine bildirmek lazım..
1 parçaya daha ihtiyacım olduğunu gördüm..-- Direksyondan pedallara doğru olan kısmın kapağı (Ne deniyo o parçaya bilmiyorum)

Parçalar orjinal , temiz ve Hesaplı olucaksa ;

Ön cam ,sağ ön cam,Jantlar,Radyatör , Makaslar ön konsol için iki bakalit parça, Sis Farları :smiley:

Cevdet Bey için iç döşemeler,arka cam ;)

Kemal bey Tayfun bey,
ilana bakmak istedim..Kaldırmışlar galiba..

Kemal Bey iyi günler.
Alacağımız parçalar araç fiyatına biraz yaklaşsın konuşmak kolay.(Görevlendirme Part içi Demokrasi tadında olmuş :D) Esas mesele parçaların fiyatlandırılmasında.Yeni fiyatlarını bilmemiz gerekir ki teklifler gerçekci olsun.Her parçadan bir adet olması da arkadaşların çakışan ihtiyaçları nedeniyle ayrı bir güçlük oluşturacak.İhtiyacımız olan parçaların bizdekilerden daha iyi olacağı da kuşkulu.Bu süre içinde aracın satılması da mümkün.Velhasıl göle bir maya çalalım bakalım ;)

Sevgiler
Tayfun Sözer

tayfunsozer' Alıntı:
Parçalar orjinal , temiz ve Hesaplı olucaksa ;

Ön cam ,sağ ön cam,Jantlar,Radyatör , Makaslar ön konsol için iki bakalit parça, Sis Farları :smiley:

Cevdet Bey için iç döşemeler,arka cam ;)
Teşekkür ederim Tayfun hocam,
iç döşemeler ile ilgili marmarisden sipariş verdim oniki parça diye tamam oniki parça geldi ama resmen kazık yedim ;D tavan döşemesi ve güneşliklerin olduğu(direkler var) döşemeler eksik kapı döşemeleri işe yaramaz;sandıklar'da keza öyle elimde kapı altları plastik çıtaları(döşemeyi tutan) var.
ihtiyacı olan arkadaşlara verebilirim(bedava) :smiley:

tayfunsozer' Alıntı:
Cevdet beycim çok üzüldüm.İade imkanı yokmu ?
12 parçadan kullanabildiğiniz oldumu ?
Teşekkür ederim..
Evet kullandıklarım:
ön sağ,sol direkler çıtaları(güneşlikler hizasına kadar)
kapı direklerdeki çıtalar(tavan hizasına kadar)
Yazdığım gibi sandıklar ve kapı plastikleri çöp :smiley:
Adam bir numaralı pazarlamacı........

koroglu1414' Alıntı:
Teşekkür ederim..
Evet kullandıklarım:
ön sağ,sol direkler çıtaları(güneşlikler hizasına kadar)
kapı direklerdeki çıtalar(tavan hizasına kadar)
Yazdığım gibi sandıklar ve kapı plastikleri çöp :smiley:
Adam bir numaralı pazarlamacı........

Cevdet bey parçaların epey bir kısmını kullandığınıza sevindim.Bende o arkadaştan ön koruma demirini almıştım.Elinizde kalan kullanmadığınız parçaların resmini koyarsanız belki işine yarayacak bir arkadaş bulunabilir.

huntercemal' Alıntı:
Cevdet bey parçaların epey bir kısmını kullandığınıza sevindim.Bende o arkadaştan ön koruma demirini almıştım.Elinizde kalan kullanmadığınız parçaların resmini koyarsanız belki işine yarayacak bir arkadaş bulunabilir.
Teşekkür ederim.
Benim kullanamadığım parçalar;kapı plastikleri onlar zaten haşat olarak geldi ve kapı altlarında olan çıta şeklindeki plastikler(onlar iyi durumda) fotoğraflarını çeker paylaşırım kısa zamanda..

mdr' Alıntı:
KEMAL BEY;

Düşünce olarak iyi düşünülmüş..İhtiyacı olan arkadaşlardan parça isteklerini yazarlarsa çok da hesaplıya gelir..Düşündügümüzde binlerce parça...
---Ben sag ve sol ön koltuk mekanizmasına talibim..(ses yapıyor..boşluk var sanırım)

--ve arka gövdedeki stoplara..

ismail bey merhaba ,ön koltuklarda boşluk var ses yapıyor demişsiniz. koltugun ileri geri hareket ettigi raylardandır sanıyorum,kontrol edin eger ondansa rayları biraz çekiçleyin fazla ezmeden,boşluğunu alabilirseniz sesi kesersiniz.sevgiler.

Mesut bey merhaba,

Önerinizde haklısınız.
Ön koltukta kimse yokken tıkır tıkır ses geliyor.Oturan varken olmuyor.Zaten kızakta sorun.İyi bir döşemeciye gittim gösterdim..Söktü .
Aşınma -boşluktan yapıyormuş.Ama uyarınız üzerine bir denemekte fayda var...teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR