bekirgümüş
Zirve
feroza,ma flanş arıyorum ölçüleri nedir nerden bulabilirim,
bilgiler için teşekkür ederim .saygılarforester' Alıntı:Ekteki flanş imalat resmi 1991 model Feroza için tasarlanmıştır, iyi bir tornacıya (tekrar uyarıyorum iyi bir tornacıya) yaptırtabilirsiniz, 139,7 mm ölçüsünün hassasiyeti ve saplamaların delikleri arasındaki eşitlik önemlidir, markalanarak değil divizör yardımıyla delinmelidir, tabii flanşın iki yüzü arasındaki paralellikte çok önemli, eğer yaptırtabilirseniz CNC türü tezgahlarda yaptırtın. Bu flanş 30 mm lik, eğer yapacaksanız; bijon saplamaları farklı farklı imal edilebildiklerinden önceden bijon saplamalarını alıp ölçüp onlara göre çakılacakları deliklerdeki ölçüleri değiştirmeniz gerekebilir.
Saygılar
Ersan
merhaba ersan bey 94 feroza'nın bijon ölçüleri nedir ,teşekkürler saygılar.forester' Alıntı:Ekteki flanş imalat resmi 1991 model Feroza için tasarlanmıştır, iyi bir tornacıya (tekrar uyarıyorum iyi bir tornacıya) yaptırtabilirsiniz, 139,7 mm ölçüsünün hassasiyeti ve saplamaların delikleri arasındaki eşitlik önemlidir, markalanarak değil divizör yardımıyla delinmelidir, tabii flanşın iki yüzü arasındaki paralellikte çok önemli, eğer yaptırtabilirseniz CNC türü tezgahlarda yaptırtın. Bu flanş 30 mm lik, eğer yapacaksanız; bijon saplamaları farklı farklı imal edilebildiklerinden önceden bijon saplamalarını alıp ölçüp onlara göre çakılacakları deliklerdeki ölçüleri değiştirmeniz gerekebilir.
Saygılar
Ersan