Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tibetiset Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,569

tibetiset

Ana Kamp
Web
www.gurhanturan.com
Ferozanın dodikleri takılınca standart lastikleri ve jantları çok içerde kalacağı için jant ve lastik masrafı çıktı şimdi birde.. Jantları 16 jant takmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar 16' jant numarası ve 16 ' Mt lastik ebatı söyleyebilirserse çok makbule geçer..Bir de lastiğin dışarı çıkması için spacer dan bahsediliyor ofset jantmı iyidir spacer mi?

Etiketler
Ynt: Feroza MT lastik ve 16 inch jant seçimi...

Kolay gelsin...
Ofset jant ve spacer maliyetleri birbirine çok yakın, elden çıkarma gibi bir olay meydana gelirse jant daha kolay elden çıkartılır, lastik ölçüsü için de 205/80/16 federal MT bu aracı enaz yoracak lastiktir...

teşekkürler, 205 genişlik yeterlimidir?. 235 lerden bahsediliyordu başka bir konuda..Dodikler arabnın genişliğini yaklşık 6-7 cm artıracak..

tibetiset' Alıntı:
teşekkürler, 205 genişlik yeterlimidir?. 235 lerden bahsediliyordu başka bir konuda..Dodikler arabnın genişliğini yaklşık 6-7 cm artıracak..
Arazi için yeterlidir asfaltta da sıkıntı yaratmaz hatta ben suzuki V6 da kullandım, 16 jantta fazla bir seçenek yok zaten...

tibetiset' Alıntı:
Alican Bey bende bayağı merak ediyorum, ama daha çok iş var, tampon imalatı ve vinç montajı var..Tepeya takmak için 4 lü sis lambası bulamadım henüz..birde 16 inch jantllardaki numaraları anlayamadım.Aşağıda linkte aynı model jant için birkaç seçenek mevcut...

http://www.yilmazlastik.com/DEVINO-511-16X80-6X1397,PR-2310.html
http://www.yilmazlastik.com/DEVINO-511-16X80-5X1143,PR-2308.html
16 inç jant çapı
8.0 inç jant genişliği
5-6 bağlantı bijon sayısı
139.7-114.3 bijon merkez çapı

bu ölçülerin ikiside size uygun değil...
16x7-8x5x139.7 gibi bişey ferozaya uygun olacaktır...

sanırım bu uygun...Bu jant offsetmidir..
http://www.yilmazlastik.com/DEVINO-511-16X80-5X1397,PR-2309.html

bu resimdeki siyah jant ta güzelmiş...

d.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri