<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Kemal Kayan" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Kemal Kayan' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese selamlar,,,<br />
<br />
Suzuki Samurai ve Lada Niva'dan sonra Feroza almaya karar verdim. 96 Model Feroza SX.. Yaşadığım yerde fazla Feroza olmadığından hatta sadece 1 tane feroza olduğundan araç konusunda tecrübesizim.. Büyük ihtimalle cuma sabahı aracı almaya ıspartaya gidicem. Araç başında dikkat etmem gereken püf noktalar veya aracın kronik bir arıza yapan yeri vb. nelerdir onları merak ettim..<br />
Listedeki 22. sırayı almak dileğiyle,,, Şimdiden tüm ferozacılara teşekkürler.. <br />
<br />
Saygılar,,,
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Değerli Kemal Kayan Hoşgeldiniz.Gezen Ferozacılar sizi aralarında görmekten mutluluk duyacaklardır.<br />
<br />
Net' bir göz attım acaba görüceğiniz araç bu linkteki mi ? http://www.otogazete.com/araba_detay.asp?OtoId=65046<br />
<br />
Eğer bu ise ,fotoğraf konulmamış.Bazan fotoğraflar çok şey söyler.Eğer Km.doğru ve o bölgede yaygın tur araçlarından değilse ;1996 model 70.000 km. LPG'li Feroza için 13.ooo Tl. fiyat uygun.Aracı hangi amaçla kullanıcaksınız.Tek aracınızmı olacak.Aksesuarlar önemli değil.Jantlar Alaşım denmiş Orjinal Jantları varsa isteyin arazide daha dayanıklıdır.Lastikler yeni değilse 800-1000 TL.ilave masrafınız olucak demektir.Triger kayışının 70 binde değişmesi gerekir.Değişmemiş ise 250-300 de ona harcasınız.Km.den Emin olun.Bazan motor yapılmış oluyor ve 70000 aracın değil yapılan motorun Km.si olabiliyor.Aracın deri döşemeleri sonradan yapılmşsa araç hor kullanılmış yada aslında fazla km.yapmış olabilir.Soğutma sistemi iyi çalışmazsa motor hararet görmüş olabiliyor, bu motor için çok zararlı bir durumdur.Arazi vitesi lambası yandığı halde vitesler çalişmıyor olabilir, viteslerin çalıştığından emin olun.Araç hiç boyanmamış ise önemli bir kazası olmadığı kabul ve tahmin edilebiliir.Ama boya isteyebilir bunu da maliyete ilave edin.İlk sahibi ve Km. doğru ise servis bakım kayıtları mevcut olabilir.Ferozaların parçaları çok dayanıklıdır .O konuda müsterih olabilirsiniz.Park sensörü ,alarm çok önemli şeyler değil.Kılimanın soğutup soğutmadığını kontrol edin.Yakıt tüketimini sorun.Karbüratör sorunlu ise araç çok yakacaktır.Beygir gücünü 75 Kw(Yaklaşık 100 Hp) yazmışlar.Benim bildiğim 70 Kw 95 Hp olması gerekir.Ruhsatı kontrol edin.Ruhsat eski ilk ruhsat ise Çeki demiri kaytlı olabilir.Ruhsatı değiştirirken çeki demirli olduğunu işletin. Keşke Ispartaya gitmeden istanbula gelebilseydiniz.Bizim araçlarımızı test edip fikir sahibi olabilirdiniz.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Dostlukla kalın.<br />
<br />
<br />
Sevgiler,<br />
Tayfun Sözer</div>