KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
beyler bizim bu araclarda sivic valf var distiribitörün altında bunların hortumlarını kontrol ettirin birde distiribitörün içindeki valf calısıyormu bakın calışmıyor ise temizleyip greslryin hortumların hepsini elden gecirin birde motorun sanırım yanın da bir catal hortum yeri var demirden çürümüş olabilir ve kacırıyorda olabilir bakmakta yarar vardır.
Arka jantlar;1cm'den biraz fazlaca basmıyor kampana üzerine
önler;fren aparatlarına değiyor;flanş olmadan direk olarak bijonların üzerinde oluyor;bu'da olmaz
keşke fotoğraflasaydım;nefis görünüyordu;hehehee.
Arka jantlar;1cm'den biraz fazlaca basmıyor kampana üzerine
önler;fren aparatlarına değiyor;flanş olmadan direk olarak bijonların üzerinde oluyor;bu'da olmaz
keşke fotoğraflasaydım;nefis görünüyordu;hehehee.
Benim nasıl aklıma gelmedi daha önce bu,babam burdayken flanş işinide hallettirirdim ona ;D Ters takınca sadece siboplar içerde kalıyormuş oda benzinlikteki şişirme zımbırtısının tersiyle şişirince halloluyomuş
Benim nasıl aklıma gelmedi daha önce bu,babam burdayken flanş işinide hallettirirdim ona ;D Ters takınca sadece siboplar içerde kalıyormuş oda benzinlikteki şişirme zımbırtısının tersiyle şişirince halloluyomuş
Ben şuan flanşıda taktım jantlarıda ters çevirdim kullanıyorum Cevdet Bey ;D Tekerlerim dışa çıktı kapılar komple çamur bile oldu ;D ;D Hayal gücümün maşallahı var ;D ;D
Ben şuan flanşıda taktım jantlarıda ters çevirdim kullanıyorum Cevdet Bey ;D Tekerlerim dışa çıktı kapılar komple çamur bile oldu ;D ;D Hayal gücümün maşallahı var ;D ;D