Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,280

Etiketler

merhaba arkadaşlar ben bu hafta lastikleri dişarı çıkartmak için uyraştım,yaptıklarım şu siteden bir arkadaştan cant takımı aldım araca cantları ters taktım , güzel oldu ne varki önlerde cantlar firen diskine oturdu yani olmadı,sanayyide benim lastıkciye gittim pıres cant düzeltme işleride yapıyor,cantların göbeyini piresle içeri bastırdı ve çamurlukların hizasına geldi fena olmadı, ama ben biraz daha dışarı çıksın istiyorum,heralde bunun için flanş lazım,resimleri çekip atıcam,saygılar.

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben bu hafta lastikleri dişarı çıkartmak için uyraştım,yaptıklarım şu siteden bir arkadaştan cant takımı aldım araca cantları ters taktım , güzel oldu ne varki önlerde cantlar firen diskine oturdu yani olmadı,sanayyide benim lastıkciye gittim pıres cant düzeltme işleride yapıyor,cantların göbeyini piresle içeri bastırdı ve çamurlukların hizasına geldi fena olmadı, ama ben biraz daha dışarı çıksın istiyorum,heralde bunun için flanş lazım,resimleri çekip atıcam,saygılar.
Peki arkalar;jantlar tam oturmuyor göbeğe:smiley:bir cm'den fazlaca boşluk kalıp sadece bijonlar üzerinde duruyor(ben dün yaptım öyle oldu)..
Bu konuda;detaylı olarak bilgileri paylaşırsak hepimiz bilgilenmiş oluruz..

koroglu1414' Alıntı:
Peki arkalar;jantlar tam oturmuyor göbeğe:smiley:bir cm'den fazlaca boşluk kalıp sadece bijonlar üzerinde duruyor(ben dün yaptım öyle oldu)..
Bu konuda;detaylı olarak bilgileri paylaşırsak hepimiz bilgilenmiş oluruz..
ters çevirip'mi taktınız ters taktıysanaız boşluk kalıyor .düz takıldıyında bendede cant bijonların üstüne oturdu ,lastıkcı normal dedi ,daha bilgili arkadaşlar bizi daha iyi aydınlatırlar sanırım.saygılar.

alican4153' Alıntı:
Ben şuan flanşıda taktım jantlarıda ters çevirdim kullanıyorum Cevdet Bey ;D Tekerlerim dışa çıktı kapılar komple çamur bile oldu ;D ;D Hayal gücümün maşallahı var ;D ;D

olum fotoğraf yok mu merak ettim şimdi ben de :smiley:

acaNn' Alıntı:
olum fotoğraf yok mu merak ettim şimdi ben de :smiley:
evet alican kardeim flanşları takınca canları ters takabiliyosun aksi taktirde ön cantlar firen merkezine oturuyor,onun için ben cantların göbeyini presle içiri doğru bastırttım biraz dışarı çıktı ama ben biraz daya çıkmasını istiyorum acilen flanş bulmam lazım nerden bulurum bilmiyorum.

bence jantlarla pek oynamak doğru değil gibi yanlışmıyım ne dersiniz .sizin yaptığınız gibi olsa japon yapardı değilmi. ;D ;D ;D

bekirgümüş' Alıntı:
evet alican kardeim flanşları takınca canları ters takabiliyosun aksi taktirde ön cantlar firen merkezine oturuyor,onun için ben cantların göbeyini presle içiri doğru bastırttım biraz dışarı çıktı ama ben biraz daya çıkmasını istiyorum acilen flanş bulmam lazım nerden bulurum bilmiyorum.

Bekir Bey sahibinden de araştırırsanız orada yapan birisi vardı istanbuldan,her araca uygun yapılır diyordu.

alican4153' Alıntı:
Yok ya hayalini kurdum :D :D
ali kardeşim geçenlerde sitede satılık olan cantları aldım ,al güzel olur dedin ama dişa ofsetli olmadıyından içime simedi onlara filanş almam lazım verdiyin linklerde baya hesaplı bi ilgileneyim bakalım,saygılar.

bekirgümüş' Alıntı:
ali kardeşim geçenlerde sitede satılık olan cantları aldım ,al güzel olur dedin ama dişa ofsetli olmadıyından içime simedi onlara filanş almam lazım verdiyin linklerde baya hesaplı bi ilgileneyim bakalım,saygılar.

Abi 2 tane daha ilan ekledim onlara da bir bakarsın,ben ters takınca bu kadar aksilik olacağını bilemedim cj5 te görünce çok hoşuma gitmişti baya dıştaydı tekerler :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR