alican4153
TB2PAG
Ne yapılsa yakışır ferozaya..
Evet;kesinlikle..alican4153' Alıntı:Ne yapılsa yakışır ferozaya..
Peki arkalar;jantlar tam oturmuyor göbeğebekirgümüş' Alıntı:merhaba arkadaşlar ben bu hafta lastikleri dişarı çıkartmak için uyraştım,yaptıklarım şu siteden bir arkadaştan cant takımı aldım araca cantları ters taktım , güzel oldu ne varki önlerde cantlar firen diskine oturdu yani olmadı,sanayyide benim lastıkciye gittim pıres cant düzeltme işleride yapıyor,cantların göbeyini piresle içeri bastırdı ve çamurlukların hizasına geldi fena olmadı, ama ben biraz daha dışarı çıksın istiyorum,heralde bunun için flanş lazım,resimleri çekip atıcam,saygılar.
ters çevirip'mi taktınız ters taktıysanaız boşluk kalıyor .düz takıldıyında bendede cant bijonların üstüne oturdu ,lastıkcı normal dedi ,daha bilgili arkadaşlar bizi daha iyi aydınlatırlar sanırım.saygılar.koroglu1414' Alıntı:Peki arkalar;jantlar tam oturmuyor göbeğebir cm'den fazlaca boşluk kalıp sadece bijonlar üzerinde duruyor(ben dün yaptım öyle oldu)..
Bu konuda;detaylı olarak bilgileri paylaşırsak hepimiz bilgilenmiş oluruz..
alican4153' Alıntı:Ben şuan flanşıda taktım jantlarıda ters çevirdim kullanıyorum Cevdet Bey ;D Tekerlerim dışa çıktı kapılar komple çamur bile oldu ;D ;D Hayal gücümün maşallahı var ;D ;D
evet alican kardeim flanşları takınca canları ters takabiliyosun aksi taktirde ön cantlar firen merkezine oturuyor,onun için ben cantların göbeyini presle içiri doğru bastırttım biraz dışarı çıktı ama ben biraz daya çıkmasını istiyorum acilen flanş bulmam lazım nerden bulurum bilmiyorum.acaNn' Alıntı:olum fotoğraf yok mu merak ettim şimdi ben de![]()
acaNn' Alıntı:olum fotoğraf yok mu merak ettim şimdi ben de![]()
bekirgümüş' Alıntı:evet alican kardeim flanşları takınca canları ters takabiliyosun aksi taktirde ön cantlar firen merkezine oturuyor,onun için ben cantların göbeyini presle içiri doğru bastırttım biraz dışarı çıktı ama ben biraz daya çıkmasını istiyorum acilen flanş bulmam lazım nerden bulurum bilmiyorum.
salihdalci' Alıntı:bence jantlarla pek oynamak doğru değil gibi yanlışmıyım ne dersiniz .sizin yaptığınız gibi olsa japon yapardı değilmi. ;D ;D ;D
alican4153' Alıntı:Hayali olarak taktım ne fotoğrafı ;D ;D ;D
acaNn' Alıntı:peh bende denedin sandım da heveslendim![]()
ali kardeşim geçenlerde sitede satılık olan cantları aldım ,al güzel olur dedin ama dişa ofsetli olmadıyından içime simedi onlara filanş almam lazım verdiyin linklerde baya hesaplı bi ilgileneyim bakalım,saygılar.alican4153' Alıntı:Yok ya hayalini kurdum![]()
![]()
bekirgümüş' Alıntı:ali kardeşim geçenlerde sitede satılık olan cantları aldım ,al güzel olur dedin ama dişa ofsetli olmadıyından içime simedi onlara filanş almam lazım verdiyin linklerde baya hesaplı bi ilgileneyim bakalım,saygılar.