mehmet ali esmer
Ana Kamp
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Feroza'da Hangi Motor Yağı Kullanılır</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="AŞKINRANCE" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
AŞKINRANCE' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Herkese Merhaba.. <br />
<br />
Öncelikle Kendimi tanıtayım. <br />
Aranıza yeni katıldım. Bu alıp sattığım 14'cü aracım oldu. Lada niva- Defender peşinde koşarken son kararım 1994 model LPG li 190.000 km'de Feroza oldu.Bu kararı verirken forumda yazdıklarınızın çoğunu okudum.hepsi çok faydalı oldu benim için. İstanbul/ Kartaldayım 40 yaşındayım. Özel bir bankada çalışıyorum.<br />
Bende çoğunuz gibi haftasonu özelikle cumartesi günlerimi çocukluk arkadaşlarımın yanında Kartal /Tahsinkaya sanayi sitesinde geçiiyorum.<br />
Arabalarla uğraşmak söküp takmak vs. benim için en büyük hobim. <br />
Aracı aldım 15 dk.sonra götürüp sanayiye bıraktım. keyfe keder komple boyanıyor. Toplansın fotoları eklerim. <br />
<br />
Sormak istediğim birkaç soru var yardım olursanız sevinirim. Kullanım kitabından çok gerçekte sizlerin ne yaptığı benim için daha önemli. <br />
<br />
* Motor yağı 20/50 'mi olmalı ? yoksa 10/40 mı ? araç karbüratörlü 1994 model 1600 motor sanırım 8 valf <br />
<br />
* hangi bujiyi kullanıyorsunuz ? bu araçta verim alabileceğim en iyi buji hangisidir ?<br />
<br />
Sağlıcakla Kalın ..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
Hayırlı olsun...Aynı araçtan bende de var.çok iyi hem arazide hemde asfalta. sadece alt takımdan gelen gıcırtılardan şikayetçiyim.İzmir de 3 sanayide bulunun servise götürüyorum.fiyat haricinde memnunum.aracım 15000 km.10-40 yağ kullanıyorum.buji konusunda servis bi buji taktı ama tam olarak adını hatırlamıyorum.yalnız japon malı ve D harfiyle başladığını hatırlıyorum.araba saat gibi çalışıyor.kazasız günlerde kullanın.</div>