Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ALİ ÖZEN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,612
Ynt: Ferozamın Hardtop Camını Patlatıp Soydular

İsmail bey, inşallah bu camiaya ortak çözüm olacak çalışmalar devam ediyor, tamamlanınca paylaşım yapacağım, saygılar abi...

Etiketler

ARKADAŞLAR MALESEF FLEKSİ TADEVİYE CEVAP VERMEDİ, VE ARTIK PES DİYORUM, FEROZAYI KESİNLİKLE SATIYORUM...BİR DAHA BİLMDEDİĞİM TANIMADIĞIM VE PARÇA SORUNU OLAN ARACA ASLA BİNMEYECEĞİM, TAVSİYE ETMEYECEĞİM, PARA İŞE YARAMIYOR YAAA, VARMI BÖLE BİŞEY, SAÇMALIK...

Öncelikle geçmiş olsun...
Bandırma'da bile 1 camcı diğer sağlam camı söküp ona simetrik olarak 1 fabrikada cam yaptırdı ve uydu..
Maliyeti 250-300TL gibi aklımda kaldı.. Yolum düşerse o camcıya haber veririm.

Saygılar,,,

Kemal bey, eğer o camcı arkadaşın telefonu varsa bana verirseniz görüşmek isterim, gerçekten çok gerildim, saygılar

Telefonu yok ama Bandırma Nizam Oto Cam diye bi aratın internette..
Ocaklar Köyündeki 91 model Beyaz Ferozaya yapmışlardı, söylerseniz hatırlarlar...

Ali Bey,

Daihatsu'nun ana merkezini arayıp sordunuzmu? 2 sene önce gitmiştim, her türlü parçayı stokluyoruz, stokta olmayanıda 25 günde getiriyoruz demişlerdi.

Saygılar

Ersan

ersan bey, aradım daha önce hiç getirtmemişler, mail atıp haber edeceklerdi, kaçtır arıyorum, hala cevap veremediler...

Ali Bey,

Tezerler'den Rıza Ustayı bir arayın, telefonu 212 276 99 40, merkez servisin stoklarını görebiliyor, bazı servisler Feroza'yı bilmiyor bile, Rıza Usta benim pek çok parça sorunumu çok kolay halleti.

Saygılar

Ersan

05324628576 cep telefonu bumudur rıza ustanın eğer oysa ben görüştüm malesef çözemedik...saygılar

Rıza Usta'nın cebini bilmiyorum mağlesef, yarın bir oto camcısını uğrayıp soracağım sizin için, Bende Kemal Bey gibi yapılabileceğini düşünüyorum.

Saygılar

Ersan

OFFFFFFFFFFFF
Bir haftadır uğraştım Fleksiden kıvırdık cam yaptık ama malesef iç açıcı bir şey olmadı.....
aramaya devam...............

Evet sevgili arkadaşlar;
Bir arkadaşın tanıdığında camın ikinci elini bulduk ama arkdaşın istediği rakam bir hayli garip geldi, camın servis fiyatı 273,00-TL arkadaşımız istiyor 650,00-TL.İnanın çok zoruma gitti ve sabaha kadar uyumadım.Sabah erkenden kalkıp bütün DAIHATSU bayilerini aradım ağzıma geleni saydım ve en son AKYILDIZ Oto da bana yardım edeceklerini ve parçayı en geç 1 ay içerisinde getirceklerini söylediler.Biraz olsun rahatladım ve kaporayıda gönderdim.Yani sevgili dostlar Fırsatçılık ilkesi bana çok zor geldi malesef.İnşallah servis bu sorunu çözer yoksa bu aracı ölü fiyatına satacağım, öfkeme hakim olamaz oldum kısacası...Sizinle paylaşmak azda olsa rahatlatır diye düşündüm... Saygılar

ALİ ÖZEN' Alıntı:
Evet sevgili arkadaşlar;
Bir arkadaşın tanıdığında camın ikinci elini bulduk ama arkdaşın istediği rakam bir hayli garip geldi, camın servis fiyatı 273,00-TL arkadaşımız istiyor 650,00-TL.İnanın çok zoruma gitti ve sabaha kadar uyumadım.Sabah erkenden kalkıp bütün DAIHATSU bayilerini aradım ağzıma geleni saydım ve en son AKYILDIZ Oto da bana yardım edeceklerini ve parçayı en geç 1 ay içerisinde getirceklerini söylediler.Biraz olsun rahatladım ve kaporayıda gönderdim.Yani sevgili dostlar Fırsatçılık ilkesi bana çok zor geldi malesef.İnşallah servis bu sorunu çözer yoksa bu aracı ölü fiyatına satacağım, öfkeme hakim olamaz oldum kısacası...Sizinle paylaşmak azda olsa rahatlatır diye düşündüm... Saygılar

Ali bey sakin olun malesef böyle fırsatçılar var ama sırf bunların yüzünden aracınızdan soğumayın feroza güzel bir araçtır benimde arkadaşlarımda var bende bu topiği geç fark ettim ama yine de arkadaşlarıma bu camı soracam saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR