genelde otel tarzı yerlerde kamp yeri kiralıyorlar.
ücretsiz çadır kurabileceğimiz bir alan var mı?
illegal olarak kursak başımız ağrır mı? (Büyükada'da polis tecrübem mevcut)
otel kamp alanları kişi başı 50 tl buda açıkçası fazla geliyor.
genelde otel tarzı yerlerde kamp yeri kiralıyorlar.
ücretsiz çadır kurabileceğimiz bir alan var mı?
illegal olarak kursak başımız ağrır mı? (Büyükada'da polis tecrübem mevcut)
otel kamp alanları kişi başı 50 tl buda açıkçası fazla geliyor.
Kayaköy'de Gemiler Koyu'nu deneyebilirsin. Ama haftasonu günübirlikçilerin işgali altında, ve oradaki paragöz illegal işletmecilerin de ne yapacağını bilemiyorum açıkçası. gemiler koyuna girdikten sonra sola, ormana doğru geçersen o işletmecilerden uzakta çadır kurabilirsin.
bi de hangi yerler kişi başı 50 TL istiyormuş merak ettim. Biz kişi başı 20 TL alıyoruz, ekstra çadır ücreti yok.
Kayaköy'de Gemiler Koyu'nu deneyebilirsin. Ama haftasonu günübirlikçilerin işgali altında, ve oradaki paragöz illegal işletmecilerin de ne yapacağını bilemiyorum açıkçası. gemiler koyuna girdikten sonra sola, ormana doğru geçersen o işletmecilerden uzakta çadır kurabilirsin.
bi de hangi yerler kişi başı 50 TL istiyormuş merak ettim. Biz kişi başı 20 TL alıyoruz, ekstra çadır ücreti yok.
bizim yerimiz Kayaköy'de
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103566.0
web sitemiz yenileniyor. yukardaki gezenbilir formu dışında faceten'de güncel fotoları görebilirsin.
https://www.facebook.com/HanKayakoy?fref=ts
Dostum olayım ucuz pahalı değil. Selam ben geldim deyip herhangi bir alana çadır kurabilir miyim? Bunu merakediyorum.
Kelebekler vadisin'de ücretsiz çadır kurma imkanı yok bildiğim kadarı ile ufak biyer zaten.
Bilgilerini paylaşırsan mutlu edersin beni
Sezon zamanı durum ne olacak bilmiyorum, şuan orayı temizleyen kimse yok, günübirlikçiler gelir mi gelmez mi bilmiyorum, ama gemiler koyunu, dediğim gibi şu sol yamaca doğru bir dene, herşeye rağmen gemiler koyu kayaköy gerçekten etkileyici bir yer.
Eğer gidersen bana da haber ver, civar yerlerle ilgili yardımcı olurum sana