L LvntSyr Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 13 Şub 2009 #33 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) esra abla çok güzel fotoğraflar bunlar gercekten süpersin bende çok kıskandım ama nazar değmesinden korkuorum..
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) esra abla çok güzel fotoğraflar bunlar gercekten süpersin bende çok kıskandım ama nazar değmesinden korkuorum..
kadir_dogan Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 Yer turgutlu 8 May 2009 #34 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) ellerinize sağlık keyfiniz bol olsun
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) ellerinize sağlık keyfiniz bol olsun
kadir_dogan Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 Yer turgutlu 8 May 2009 #35 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) fotolara bakarken dalmış kadar oldum başka görüntüleride bekleriz
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) fotolara bakarken dalmış kadar oldum başka görüntüleride bekleriz
paramedik Kamp II Mesajlar 208 Tepkime Puanı 12 8 Haz 2009 #36 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) Çekim yaptığınız makine nedir? Ben de Canon ixus 75 var.
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) Çekim yaptığınız makine nedir? Ben de Canon ixus 75 var.
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 8 Haz 2009 #37 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) nefis resimler,gezenbilir olarak dalış etkinliği yapmak lazım sanırım
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) nefis resimler,gezenbilir olarak dalış etkinliği yapmak lazım sanırım
ferdane gül Zirve Mesajlar 2,007 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 8 Haz 2009 #38 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) bu dalışı bir turla mı yoksa bireysel mi yaptınız?
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) bu dalışı bir turla mı yoksa bireysel mi yaptınız?
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 8 Haz 2009 #39 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) kullandığım makina Sony DSC W300 .. Housing ; Marine Pack MPK WD dalışa 5 arkadaş gittik bireysel. oralarda dalış tekneleri ile daldık.
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) kullandığım makina Sony DSC W300 .. Housing ; Marine Pack MPK WD dalışa 5 arkadaş gittik bireysel. oralarda dalış tekneleri ile daldık.
V viper76 Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 4 Eyl 2009 #40 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) muhteşem görüntüler.alkışlar size
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) muhteşem görüntüler.alkışlar size
jupitergs DENİZZZZZZZZ... Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 2 Kas 2009 #41 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) en istediğim yer kaçmışşş zamanı geçmiş
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) en istediğim yer kaçmışşş zamanı geçmiş
mokinto Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 16 Tem 2010 #42 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) Çok güzel paylaşım. Vallahi ben Akdeniz'de balık kalmadı diyordum siz baya çekmişsiniz.
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) Çok güzel paylaşım. Vallahi ben Akdeniz'de balık kalmadı diyordum siz baya çekmişsiniz.
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 16 Tem 2010 #43 Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) bu kalmış hali işte düşünün dalış başına kaç balık düşüyor? ;D (güleriz ağlanacak halimize.. )
Ynt: Fethiye - Ölüdeniz - Sarıgerme - Kaş (Dalış ve Su Altı Görüntüleri ) bu kalmış hali işte düşünün dalış başına kaç balık düşüyor? ;D (güleriz ağlanacak halimize.. )