<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Fidanlarımızı Dikmeye Gittik...</b><br />
<br />
Kıssaca kendimden bahsetmek istiyorum.<br />
Ben gerçekten imkanları bir hayli fazla olan bir ailenin evladı olarak dünya ya geldim.<br />
Babam eski İstanbul kabadayısı idi ve doğduğumda babamın 2 restoranı ve oyun salonu vardı.<br />
İlk,orta ve liseyi özel Çavuşoğlu kolejinde okudum,13 yaşında da işletmeciliğe başladım Bakırköy sahildeki Dalyan restoranımızın,çay bahçesini işletiyordum ve ilk aracımada 13 yaşında sahipdim BMW 2002 ti modeldi.<br />
Farklı işletmeler ve farklı hayatlar yaşayarak belirli bir yaşa kadar geldim.<br />
Sonrasında babam ile anlaşamamaya başladık ve güney maceram böylelikle başlamış oldu.Marmaris,Fethiye ve Ayvalık ta işletmeler kurdum işlettim.Ayvalık benim dönüm noktam oldu,2005 yılında 100 bin tl zararla kapadım.Bunun yansıması bana en az 200 bin tl oldu.Çoğu şahsi eşyamıda Ayvalıkta bırakarak 10.bin tl ile Çerkezköy'e döndüm,o zamana kadar her zaman belirli bir standardın üzerinde yaşamım oldu.<br />
Çerkezköy'de kara kara düşünmeye başladım,ben şimdi ne yapacağım?Diyordum kendi kendime,eşyaları Çorlu'da bir depoya istiflemiş,kayınpederin evinde kalıyorduk ve Aleyna daha yeni doğmuştu.<br />
Evsiz,parasız bir çare kalmıştım.Çerkezköy'de öyle boş boş dolaşırken seyyar saat satan birini gördüm gayet güzel iş yapıyordu(Çorlu'ya gidemezdim tanınıyorduk,herkes eski Ertan sanıyordu beni maddi açıdan)o 10.bin tl ile ilk evela eski model steyşın kasa lada araç aldım 3.bine 2 bini gitmişti zaten kaldı 5.bin.Adama sordum nereden alıyorsun bu saatleri?Tahtakaleden dedi,o zaman kafama koymuştum bende seyyar satıcılık yapacaktım.Çorlu'da abim Keser finansın sahibiydi babamda yalovaya yerleşmiş inziva hayatı yaşıyordu.Gittim tahtakaleye,araştırırken Vakıf iş hanında Çebi saat de isteğimi gerçekleştirdim(ALLAH sonsuz razı olsun o arkadaştan)Neyse getirdim saatleri,tahtakaleden kampet almıştım,tezgahı açtım Çerkezköy'de cadde üzerine.<br />
Bu arada tanınmamak için rusların kalpakları var onlardan takıyordum saçlarıda uzatmaya başlamıştım.İşler ilk b aşta çok iyiydi,arada zabıtalarla dalaşmalarım olmuştu ama biz Çorlu'da Mavi ay'ın sahibiydik diyince tekliyorlardı ;D<br />
Başkana çıkıp kendimi tanıttım durumumu anlattım.Haram yemek istemiyorum,burada helalinden kazanıp çoluğum çocuğuma bakıcam dedim.Adam şok olmuş bir şekilde söylediklerimi dinledi,kendisinden özellikle benden kimseye bahsetmemesini istemiştim,onayladı sağolsun.(Gayrı meşru isteseydim eski refağımı yaşardım çok rahat)<br />
Sonra işte mücadele ederken kış iyice bastırdı benim işler kesildi bir hayli,köylere deri yelek satışına çıkmaya başladım.<br />
Bu arada kira bir hayli birikmiş ev sahibi halklı olarak şikayetçiydi,sonunda icralı tahliye kararı çıkartmış avukat ve icra memuruyla gelmiş eve.(evi-eşyayı Ç.köye taşıdım)<br />
Tv,beyaz eşya işe yarayacak ne varsa yüklediler kamyona bana da hemen boşaltıyorsun evi dediler.<br />
Günlerden Cuma idi 2 gün müsade istedim p.tesi sabahı evi boş olarak teslim edeceğimi söyledim,okeyledi sağolsun.<br />
Sonra ufaklığa takılmış 2 küçük altını bozdurarak hamballığını kendim yaparak eşyadan kalanını Çorlu'da baldızın evine taşıdım kendim.Sonra Çorlu başladı,bir mütahit arkadaşımla oturmuş sohbet ederken laf döndü Ç.köydeki geçen dönem MHP den milletvekili olan arkadaşımın yapmış olduğu inşaatlardan söz açıldı,ve telden görüşerek randevu aldım.<br />
Arkadaşımla yanına gidip görüşmemizin sonucunda kabası yapılmış 2 blok inşaatın tamamını bitirmesi sonucunda işi arkadaşıma bağladım.<br />
Komisyon olarak 2007 de 30bin nakit arkadaşımdan,2+1 daire sözü M.vekilden aldım.Sonrası çorap söküğü gibi geldi.<br />
Kıssaca arkadaşlar bu günüme sabrederek ve temiz kalarak geldim.Babam o kadar malı mülkü yemiş bitirmiş,bana bir mercedes 300 sel 87 model bir araç bıraktı,araca 17 bin tl masraf yaptım.10 küsüre sattım,zarar 7binler gibi.<br />
Şimdi biraz neden hassaz olduğumu umarım anlatabilmişimdir,0 dan bu günlere 5 senede gelmek çok kolay olmasa gerek.<br />
Buda bir başka ve son özeleştiri olarak alınabilir,selamlarımla.</div>