Fiyat ve Koşullar hakkında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lantirn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,383
Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında.

enis bey heyecanınız tahmin edebiliyorum :smiley:

acaba tamamen yeni iç dizayn mı gelecek , düğmeler kolçağa mı alındır , 3 satırı düğmelerin yerini değiştirmeden sığdırabilirler mi vs vs... gerçekten heyecanlı bekleyiş :smiley:

hayırlısı olsun inşallah sizi en çok sevindirecek ve hayrınıza olan gelir.

Etiketler

Enis Bey, hayırlı olsun şimdiden. Kısmet olur da aracımı satabilirsem ben de bir tane istiyorum :smiley:

+TAKİP

Arkadaş kayboldu sanırım. :smiley: Sabırsızlıkla bekliyoruz,inşallah unutmaz burayı...

Merhaba;
Hayır aracı henüz almadım, daha doğrusu Türkiye'ye gelmedi. Bir gelişme olursa hemen haberdar edeceğim. Unutmak söz konusu bile değil.

Kalın sağlıcakla.

Lantirn' Alıntı:
Merhaba;
Hayır aracı henüz almadım, daha doğrusu Türkiye'ye gelmedi. Bir gelişme olursa hemen haberdar edeceğim. Unutmak söz konusu bile değil.

Kalın sağlıcakla.

Teşekkür ederiz,sabırsızlıkla bekliyoruz.Ben de alacağım da inşallah,konsola göre hareket edeceğim.Eski konsol ile gelirse erteleyeceğim,değişiklik olduysa da inşallah en kısa zaman alacağım.Sevgiler...

Merhabalar..

size gelecek teyp bu olabilir diye düşünüyorum..2012 cenevre fuarındaki dacia duster ın delsey modelinde teyp değişik bir model..

fotoğraftaki radyo size tarif edilen olabilir

delseydaciaduster.jpg

Bugun adapazarı ernaz bayıyı aradım degısıklık varmı dıye sordum yenı geleceklerde on pancurda dacıa yazısının oldugu yer krom oldu dıye soyledıler baska bır degısıklık varmı ıc konsolda falan dedım o konuda bılgımız yok dedıler muhetemelen lodgy on panjuru gıbı olur en azından yavas yavas degısıklık yapmaya baslıyacaklar .

XVET' Alıntı:
Bugun adapazarı ernaz bayıyı aradım degısıklık varmı dıye sordum yenı geleceklerde on pancurda dacıa yazısının oldugu yer krom oldu dıye soyledıler baska bır degısıklık varmı ıc konsolda falan dedım o konuda bılgımız yok dedıler muhetemelen lodgy on panjuru gıbı olur en azından yavas yavas degısıklık yapmaya baslıyacaklar .

Sadece ön panjuru krom yapmakla yetinmezler bence,teyp,ön panjur filan değiştiyse inşallah tabi :smiley: ,konsolda ve kumandaların yerlerinde de değişiklik olur sanırım. Ben öyle istiyorum en azından. :smiley:

polywax' Alıntı:
fotoğraftaki radyo size tarif edilen olabilir

Biraz araştırdım da bu Delsey Limited Edition gibi bir şey sanırım,pek bir değişiklik yok. Teyp de dediğiniz gibi arkadaşa dedikleri teyp olabilir.O zaman da benim Duster işi yatar.O konsol değişmeden,cam kumandaları kapılara alınmadan o arabayı almam sanırım.Çünkü millet :" Hem 50.000 TL verdin hem de bu arabanın içi ve klima kumanda düğmeleri ne kadar adiymiş?" diye dalga geçer sonra. :smiley:

polywax' Alıntı:
Merhabalar..

size gelecek teyp bu olabilir diye düşünüyorum..2012 cenevre fuarındaki dacia duster ın delsey modelinde teyp değişik bir model..

Merhaba;
Evet araştırdım resimdeki yeni teyp tamda dedikleri özelliklere sahip. Kısmet bende heveslenmiştim yeni iç dizayn geliyor diye. Neyse önemli olan duster'a sahip olmak. beklemedeyiz halen.

dacia-sandero-story-06_thumb2.jpg

500e dokunmatik 7-8 inç navigasyonlu cihazlar var sökerim anında dandirik dandirik şeyler takıyorlar hala. 3 satır ekranmışda falan .50tl ye satiyorlar onları.

www.hepsiburada.com/Liste/piranha-couger-70-inc-goruntu-sistemi-navigasyon-tv-bluetooth-av-inout-radyo-rds-arka-gorus-kamerasi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otpircougar&categoryId=17545

yani şöle bişey koymak ne kadart zor olabilir .tv navigasyon bluetoth herşey var. daciaya maliyeti 150 tl yi geçmez bunun.

Lantirn' Alıntı:
Merhaba;
Evet araştırdım resimdeki yeni teyp tamda dedikleri özelliklere sahip. Kısmet bende heveslenmiştim yeni iç dizayn geliyor diye. Neyse önemli olan duster'a sahip olmak. beklemedeyiz halen.
Bu yeni teyp aksesuar olarak satılır mı acaba? Bizim direksiyon kumandasına uyum sağlar mı? Alınabilir.

Merhaba;
Dün acentaya gittim. Satış temsilcimle görüştüm. Aracımın bu hafta geleceğini söyledi. Şimdi elimdeki dacia solenzayı da onlara veriyorum. Çok heyecanlıyım.

Herkese iyi sürüşler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR