fj 60 bj 60 arasında tercih

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alkan29 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,738

alkan29

Ana Kamp
merhaba,

ankaradan aranıza katılmak üzereyim aslında şimdiye kadar aranızda olacaktım ama bikaç aksilik oldu,
1983 model bır lc fj 60 almak üzereyken karşıma 1987 model bj 60 çıktı aslında arazı araçlarıyla yenı tanışacak bırı olarak aralarında pek bı fark görmedim ama biraz araştırınca galıba bj 60 lar daha fazla tutuluyor,eger bu başlığı incelerseniz ve vaktınız varsa bıkaç konuda yardımınızı rica ederim;

-fj ile bj arasında sanırım motor farkı var hem arazide hemde asfalt ta kullanacagım için bj 60 modelının motoru daha ıyı denıyor konuyla ilgili fikirlriniz,
-fj 60 83 model ve ön 2 kapısında ve muhtelıf yerlerde çürükler var bj 60 87 model ve kaportası daha önce yapılmış,çıkma kapı bulabılırmıyım(ankarada)
-2 aracında içleri pak iç acıcı değil koltuk vs lazım olacak gıbı ankarada yedek parça sıkıntısı varmıdır
-fj 60 bj den 4,000,00 tl daha ucuz tercıh sebebı olurmu
-neden malum sıtede onlar ca bj 60 varken sadece 1 tane fj 60 var

yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim iyi forumlar

Etiketler
Ynt: fj 60 bj 60 arasında tercih

merhaba,
fj60 lar benzinli motordur,eger yanlis yazmadilarsa,o yuzden ucuzdur
bj60 lar 3400cc 4 silindir dizel
hj60 lar 4000cc 6 silindir dizel bulursaniz bundan alin

kesinlikle bj 60 ömür biter o bitmez....
toyotanın üretmiş olduğu en saglam kasadır...

bende 87 model bj 60 var. motorunun tüm parçalarını ankara hakan ataman'dan tedarik ettim. siz parçanın merkezinde oturuyorsunuz. bj 60 arka lsd kilitli defransiyel, şehir içi 11-12 lt, şehirler arası 9 lt mazot yakıyor.
yük ve lastik ebatlarında değerler oynar. orjinal motor 1.000.000 km gider. makaslı olduğu için çok rahat değildir. genelde hidrolik direksiyon yoktur. disk fren yoktur. ama arazide canavardır. sormak istediğiniz bir soru olursa seve seve yardımcı olurum.

saygılar

Selam.Sitede dolaşırken bj60 ile ilgilendiğinizi okudum. İlanlar kısmında yer alan ve yine site içerisinde bir arkadaştan aldığım araç ile ilgilenirseniz görüşebiliriz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=107

22194_26_08_12_6_18_49.jpg

cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

malesef fj 60 larla ilgili çok bi şey bulamadım,ilginç şekilde araç sanki hayalet araç gibi ne motor özellikleri nede arazi performansı hakkında çok fazla bilgi yok almayı düşündüğüm araç 1981 model ve motor kodu 2b olarak geçmekte ,tabı bu bana hiç bir anlam ifade etmiyor,zaten 1981 model bi araç alarak baya biriske giriyorum bıde motoru yuzunden sıkıntı yaşamak istemem

bu forumda toyota konusunda uzman bir çom arkadaş oldıgundan emının lütfen konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

yardım eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

81 model muhtemelen şahıs çıkmasıdır. arkadaşta 88 bj 62 vardı şahıs çıkması. araba alltan çürümüştü 23.000 tl ye aldı. 18.000tl ye zor sattı. şuanda araç 2000 tl masrafla 40.000 tl ye yakın bir fiyata satışta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR