fj 70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUZAFFER6292 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,907

MUZAFFER6292

Yeni Üye
Öncelikle merhaba.Aranıza yeni katılmay açalışıyorum ;D Yıllardan beri bir offroad hasalığım var ancak birtürlü doru aracı bulamadım ve en sonunda toyota ya kararkıldım sanırım doğru karar ! ;) 77064598 bu seri nolu ilanda mustafa beyin elin de birkaç adet var.Araçalrın hepsi çalışır durumda koportaları yüzeyselde olsa toplanmış en azından benim için yüzeysel biraz titizimdirde ;D
Araştırdığım kadaro ile bu araçaların piyasası belli ancak alışık olmadığım için bu yaştaki bir araca bu paraları vermek garip geliyor anacak bu arabalarda 5 6.000 tl yede yok ( keşke olsa ) ;D Sizce ben bu araçlardan alsam uzunyıllar sorunsuz kullanabilirmiyim? çok para harcamadan yavaş yavaş aksesuar ekleyebilirmiyim?
Lütfen yardım !!!!
Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum :mad:

Etiketler
Ynt: fj 70

Tanıdığınız bildiğiniz bir araç varsa o da olabilir. İlla ki bu araçlar olucak diye bir takıntım yok.

muzaffer bey neyazıkki ülkemizde bu araclar pahalı.

bende bir toyotasever olarak birçok modelini denedim.ama yapamadığım tek şey aynı aracı uzun yıllar kullanmak oldu.

işin sonu bütçe varsa ne ala ,alınır sorunsuz binilir.

ben 0 kilometre pejo 5008 (veya 3008 miydi çift 008 varda.)) alacağıma 10-15 yaşında land cruiserlara binen bir insan olarak size ne derece mantıklı yorum yapabilirim oda tartışılır.

not:pejocular kızmasın örnek yani birçok marka modelle genişletilebilir:smiley:)

Çağlar bey öncelikle vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Anladığım kadarı ile Toyota dan vaz geçme diyorsunuz :smiley:
Devletten çıkma bu araçlarda sorun yaşamam dimi ? İleride bigün satarken büyük zararlar etmem herhalde?
Şükürler olsun durumum iyi ama bu yaştaki bir araca bu paralar çok garibime geliyor ;D
Aldımmı uzuuuunnnn yıllar sorunsuz biniyim diyorum 2 ay sonra bu araba yürümüyor , yok arazide kalıyor, yok efendim parçası yok.... ve benzeri sorunlar yaşamak ve yarı parasına satmak istemiyorum. Tabi işin bir farklı boyutuda var... Sizler gibi bu işi bilen gönül vermiş insanlarla birlikte turlara çıkmak istiyorum.Bu araçlar yolda ve arazide sizlerin peşinden gelebilirmi ? Hani işin espirisi .... Muzaffer nerde az önce arkamdaydı... nerde kaldı bu yaaa ... acba yokuşumu çıkamadı .. ;D gibi berbat bir durumla karşılaşmak istemiyorum... Arabayı yakarım herhalde oracıkta ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR