Flamingo Halkalama Çalışması Fotografları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerkul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,894

ilkerkul

Kamp I
Mesajlar
175
Tepkime Puanı
5
Yer
İSTANBUL
Web
www.ilkerkul.com
14-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Gediz Deltası – Çamaltı Tuzlası’nda beşinci kez flamingo yavrularını halkalama çalışması gerçekleştirildi. Toplam 75 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen çalışma sonucunda tam 247 yavru flamingoya Türkiye’ye özgü beyaz renkli halkalar takıldı.

Sizlere fotoğraflarla halkalamanın nasıl yapıldığını göstermeye, bilgilendirmeye çalışacağım. Halkalama çalışmaları ile ilgili bilgilerim çok azdır. Ancak öğrenmek istediğiniz şeyleri bu işi yapan profesyonellerden öğrenip aktarabilirim. Ya da daha detaylı bilgi almak istiyorsanız aşağıda bulunan linkten 5. Flamingo halkalama raporuna ulaşabilirsiniz.

Sizlere iyi seyirler.

http://www.dogadernegi.org/data/yayinlar/2009_Flamingo_Halkalama_Raporu.pdf
 

Etiketler
Ynt: Flamingo Halkalama Çalışması Fotografları

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg
 




















Ynt: Flamingo Halkalama Çalışması Fotografları

Halkalama çalışması fotoğraflarından seçtiklerim bu kadar. Fırsat bulduğum ilk anda büyümüş hallerini gösteren fotoğraflar da paylaşmaya çalışacağım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Mesajlar
1,532,226
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst