Flash sorunu/problemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,249

neo

havuzda kum bende para
Ekipman
Canon EOS 40D
Canon 580EX II Flash

Sorun su sekilde,

genel olarak manuel olarak kullaniyorum, flas ayarini da yapiyorum ancak flas ile perde senkronize olmuyor zaman farkliligi var (hangisi once/sonra secemiyorum) bu yuzden de fotogoraflar flassiz yani karanlik olarak cikiyor

auto olarak cekim yaptigimda bazen (her zaman degil) flas geliyor ekrana

body uzerinde ki kendi flasin da sorun yok

olayi Izmir’e gittigimde fark ettim ama bir gun oncesinde denemelerimde sorun yoktu

ekipman herhangi bir darbe vs gormedi canta korumasinda sorun yok,

batarya ve piller full sarjli olarak denemeleri de yapildi
body guncel firmware yuklu
fabrika ayarlarina getirdim, bios pilini de dahil sokup denedim sonuc degismedi

boyle sorun ile karsilasan varmi?
sorunun body veya flash kaynakli olduguna da emin degilim

hafta sonu Hayyam yolu gorundu

Etiketler
Ynt: Flash sorunu/problemi

bu sorunun cevabı neymiş merak ettim?! gittiniz mi hayyam'a? bi çözüm bulundu mu?

bu ekipmanı manuel olarak kullanan, hatta bios pilini söken birine flaş senkron hızını sormayı gereksiz görüyorum!

o yüzden yardım edemiycem, ama sonucu merak ettim...

sevgiler

geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler