Ynt: Ford Expedition Hakkında Yardım
Valla dostum bende aynen 98 99 expedition almak istiyorum , bir yandan kendimi frenliyorum başına belamı alacaksın diye , ama bu amerikan jipler bir hastalık , bende daha önce 97 explorer vardı LPG uyumsuzluğundan dolayı sattım , oldukçada zorlandım satarken , şimdi 2004 range rover hse td6 kullanıyorum , ama aklım expedition da , gerçekten bunlarda ki kullanım keyfi çok başka , ama alırken son kullanıcı olacam , satmıyacam yada satarsam zarar edicem koşullarını göze alarak almak lazım , Ford jiplerin genelinde LPG uyumsuzluk problemi var , her halukarda motor arıza lambası yanıyor , istediğin kadar söndürt serviste yine yanıyor , şimdi ki LPG sistemlerini bilmiyorum ama bende explorer varken en iyi italyanı taktırmıştım , araba 160 ı geçince yada yokuşta bayılırsa pat diye kendini benzine atıyor yada stop ediyordu , açıkçası benimde korkum yine aynı şeylerle uğraşmak , takdir edersin ki trafikte çok can sıkıcı oluyor böyle şeyler . Alacaksan da iyi pazarlık etmek lazım , malum bu arabaların zaten müşterisi yok , sen bi teklif ver çekil satmaya niyeti olan gelir peşinden .. hayırlısı olur umarım .