Ford F 250 Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berdush Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 272
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 217,004

Etiketler
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin

Rod kolları ve pitman kolları hazır. Bugün rod kollarını ve s link i taktım yarın direksiyon kutusunu takacağım. Uzun süre sonra yürüyecek inşallah.

Hocam rot ları nereden aldın
benim ki ile aynı gibi gözüküyor

Ben onları denedim abi benim rot borusunun tek tarafı sabit
borusu ile alman gerekiyor onun da rot başları yuvaya küçük geliyor

Rodlar hino kamyona ait. Orjinalleri torna ile bu rodlara uygun hale getirildi. Orjinalini değiştirmrnin maliyeti 470tl iken bunlar 50tl. Yavuz abi nin dediği gibi kolay bulunan ucuz ama sağlam bir rod.

bende hino nun kileri aldım
rot başlarından biri sabit olduğu için borusunu da alıp taktım ama çok titriyor
orjinal boruya kaynak ile mi montaj yaptın

YavuzÇ.' Alıntı:
Bu arada aldırmadın malları?

abi bir fırsat bulamadım yav arabayala uğraşmaya kaç aydır yatıyor o yüzden alamadım

Rıfat; senin araçta knuckle'ın diferansiyele bağlandığı noktalardaki yataklar ölmüştür, arabayı şasiden takoza aldığında levye ile jantı oynattığında oynama yapıyorsa o kısım gezme ve titremeyi yaptırıyordur. O yatakları yada bilyada olabilir orayı değiştir birde.

İki tarafa da link in üzerine ancak ısıtılarak geçebilecek borular hazırlandı. Hino nun rod larına uygun klavuz ile ısıtılarak geçirilen boruların diğer uçlarına diş açıldı. Kontra somunları eklenerek yerlerine vidalandı. Tedbir amaçlı boru ile linkin birleştiği yere ufak kaynaklar atıldı.

Direksiyon pompasını ve kutusunu yerine taktım ve hidroliği doldurup havasını aldım. Yarın bir test sürüşüne çıkacağım.

Şanzıman ve şaftlar.

Bugün Vinç ile alakalı eksikleri giderip bir deneme yaptık.

Bir de videomuz var.

http://www.dailymotion.com/video/x248092_ford-f250-vinc-denemesi_auto

Sigorta kutusunun da pcb sini çıkarttık çok şükür 1 hafta içinde elektrik tesisatını halletmeyi umuyorum.