KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İyi cesaret etmiş ??? Yere Sürtmeye en müsait yer. Ayrıca aracın yaklaşım açısını baya düşürür. Kullanmadan önce daha yukarı ve daha güvenli bir yerlere alınması şart bence.
Bu arada aracınız çok güzel oldu. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim..
Bu araç bursadayken dağ yolunda çokca karşılaştım.. bir kez de oteller bölgesinde denk gelmiş zannedersem eski sahibi ile konuşmuştum.. yanlış hatırlamıyorsam aracın vinci şanzumandan tahrikli?
Kazasız belasız cezasız kullanmanızı dilerim..
Bu araç bursadayken dağ yolunda çokca karşılaştım.. bir kez de oteller bölgesinde denk gelmiş zannedersem eski sahibi ile konuşmuştum.. yanlış hatırlamıyorsam aracın vinci şanzumandan tahrikli?
Bursa da yine karşılaşmanız mümkün o araçla çünkü bu , o araç değil. Sizin gördüğünüz araç muhtemelen benim daha önce almaya gittiğim ama çeşitli sebeplerden dolayı alamadığım Arif Özkurt abimizin aracı. Kendisi bana sık sık sizin bahsettiğiniz yerlere gittiğini söylemişti. Sıcak kanlı , samimi tanışılması gereken bir abimiz. Doğru hatırlıyorsunuz araç şanzuman tahrikli vince sahip. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
o aracın plakasına dikkat etmemiştim.. odur diye tahminimde yanılmışım.. sonradan hatırladım da galiba o araçta motor değişimi yapılmış? Orijinal motor yok üzerinde diye hatırlıyorum.. yanlış hatırlıyor olabilirim..
Neyse, konuyu dağıtmıyım..