KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hub lar hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba bizde de dodge ram var onunda hubların biri boşa dönüyor diğeri ise sıkışmış kımıldamıyor bu sebeple 4 çekere geçemiyoruz.
Aracın çok güzel ileride boya yaparsak seninkiyle aynı rengi düşünüyoruz, buda bizim deli oğlan
Hub lar hayırlı olsun ne kadara aldınız acaba bizde de dodge ram var onunda hubların biri boşa dönüyor diğeri ise sıkışmış kımıldamıyor bu sebeple 4 çekere geçemiyoruz.
Aracın çok güzel ileride boya yaparsak seninkiyle aynı rengi düşünüyoruz, buda bizim deli oğlan
Yurt dışından bir arkadaşım vasıtasıyla getirttim yaklaşık 280 dolar civarıydı. Marka , model ve kaliteleri var buna göre fiyatlar değişiyor bilginiz olsun. Aracınız çok güzel ama daha iyi gösteren bir renk yapabilirsiniz siyah her yerde bütün arabalarda, o yüzden ben tercih etmedim. Kimseyi dinlemeyin hangi renk hoşunuza gidiyorsa onu yaptırın.
Renk konusunda abim hep füme derdi senin arabanı gösterdim hasta oldu , bizde ufak ufak toparlıyoruz, dün egsozlarını değiştirdik önceki sahibi şahin egsozu takmış
Göstergeleri led yapayım demişsin ben yaptım kırmızı şerit led ile aydınlatma çok iyi oldu paylaşırım resmini,
bizim araç v8 5.9lt seninle bilgi alışverişi yapmak isterim etrafımda böyle aracı olan olmadığı çok sıkıntı çekiyoruz
Allah kolaylık versin ne kadar zor bir iş olduğunu tecrübe etmişsinizdir. Bir konu açın bu araç ile ilgili oradan takip edelim neler yaptınız ve yapacaksınız. Bilgi alışverişi tabi ki olur İstanbul'da mısınız?
Gebzedeyiz ve burda emsali olmadığı için etiket oldu araç , valla ilk aldığımızda konu açtım ama hiç kimse cvb yazmadığı için site işlevini yitirmiş zannettim ve üzerine düşmedim sizin aracı diğer sitede gördüm oraya üye oldum cvb yazayım dedim orada da sistem hata verdi bi türlü yazamadım. Kısmet bugüneymiş
Bizim araç usta ellerde olmasada daha önce bi kaporta boya işleminden geçtiği için seninkinin ilk haline göre fazla işi yok şuan öncelikli olarak hubları çözüp makaslarla oynayıp büyük lastik takmak amacımız