Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 196,452

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar abi aklıma birşey geldi hazır alt ve yanlarını açmışken sadece üst perçimleri kaldı gel şu yamalı kenarın sacını tamamen değişelim.

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

yaybek' Alıntı:
Yaşar abi aklıma birşey geldi hazır alt ve yanlarını açmışken sadece üst perçimleri kaldı gel şu yamalı kenarın sacını tamamen değişelim.
Harika olur değiştirelim diyosan ok derim ben

Duş Yuvası ve Ek Fitili....

Devam, Bahara yetişiyor.
Selamlar

Atilla abi ürün fotoları için teşekkürler çok işe yarayacak bu bilgiler fakat ben biraz manuel bir adamım ;D ürünlere kendi gözümle bakmadan dokunmadan kıyaslayamam yakından bir bakmam lazım,duş kutusu için bu hafta içinde Karaköy'e gideceğim oradan alırım.

Yücel çok teşekkürler kardeş,amacımız bahara bitirmek Allahın izniyle bakalım nasıl olacak.

Bugün cumartesi Yusuf usta saat 10:00 çalışmaya başlamış ben 11:00 gibi ustanın yanındaydım