Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Helal olsun Yusuf Kardeş.Merdiven de çok güzel olmuş.Ağır ağır da olsa emin adımlarla ve ustalık sertifikası alacak biçimde merdivenleri çıkıyorsun.İyii iyi de iş calışma derken kıırlarda çiğdem - çiçek de açmış haberin olsun.Kendini fazla hırpalarsan karavanla gezme meselesini kaçıracaksın.Hazır webasto varken ,karavanın da tam tekmlken karavan keyfini ihmal edersen kaynak makinesinin,fiberin,aliminyumun... arasında kocayacaksın.(şaka bir yana) İşler iyi gidiyor.Fakat birkaç kare de şöyle göl,deniz kenarında mangal tütütürken,şezlonga uzanmışken vardiya arası mola resimlerini çekmeyi ihmal etme.Benden bir ağabey nasihatı.Ben şahsen karavan imalinde çırpınırken GEZME ZAMANLARIINI kaçırmak isteyen bir yapıya sahip olmadığımdan söyledim.Tercihler tartışılmaz.Şimdi webastoyu yakıp Kartalkaya'da olmak var.Kızılcahamam yaylalarında çiğdemler tükenmeden ben karavanla Lada'yla dolaşmayı tercih ettim şu günlerde.HAYDİ DOĞAYA ....İnşaallah benim Ducato bu sene yetişecek.Yavaş yavaş başladık.O zaman daha seri bir şekilde TABİAT GÜZELLİKLERİNİN peşinde olacağım.Fakat kendimi gereğinden fazla yormadan...Haydi kolay gelsin.Selamlar.