Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,269
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

ilker 72' Alıntı:
Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz şunun şurasında ne kaldıki hayırlısıyla en kısa zamanda halledersiniz.
Sanada yusuf ustayada kolay gelsin.
ilker çok teşekkür ederim sende bizi yalnız bırakmıyorsun çok katkın oldu her zaman bekliyorum

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

ilker 72' Alıntı:
Yaşar abi pinoteksmi çektiniz yoksa resimdemi böyle görünüyor diğerlerine göre koyu geldi bana.
yok daha bişey çekmedik şu an macun kısmıyla uğraşıyoruz

Saglamlıktan odun veremedıgım ıcın ben de gorunur yerlerde vıdalamak ve percınlemekten gerı duramadıı m
Kendımce , sızın gıbı zemının en acık sabıt rengı ıle macun ıle orttukten sonra , cıladan once zemın macunun daha koyu renklerı ıle ahsap malzemenın karekterıstık gorunumune uygun renklendırmeler yapıp daha az bellı olabılır duruma getırmeyı dusunuyorum .Koyu renlı boyayı kuru fırcanın ucuna dırek olarak alındıgında once baska zemınde fazlalıkları aldıktan sonra macun uzerıne tatbık edılerek az belırgın cızgıler elde edılebılıyor.
Kendımce care uretmeye calıstım. belkı ısınıze yarar. Kolay gelsın.

faydalı bilgi değerlendiricem

Vay-vay-vay kı ne vay.
Supperrr , yepyenı bır karavan oluyor.
Kolaygelsın