Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 197,173
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Kemal bey çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı dikkat edicem sizlerin sayesinde inşallah olacak diyorum her türlü fikre açığım şurada sorun var derseniz düzeltmeye çalışırım alınganlık yapmam desteklerinizi bekliyorum bu arada sizin gezilerinizide dikkatle takip ediyorum yazmaya fırsat bulamıyorum

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar ustam 180 kalın gelir çizer, 220no su zımparası kullan ve zımparanı hep ağacın suyuna göre yap ters zımpara yapma sonra bu çizikleri ne yapsan kapatamazsın

buralpdi' Alıntı:
Yaşar ustam 180 kalın gelir çizer, 220no su zımparası kullan ve zımparanı hep ağacın suyuna göre yap ters zımpara yapma sonra bu çizikleri ne yapsan kapatamazsın
Tamamdır levent usta bugün zımpara bakamadım yarın alıyorum ağacın suyuna göre yapıyorum

4 metre 8 metre kare yapıyor mineflo aldım 50 tl yapıştırıcısı 15 tl banyoya tek parça halinde uygulama yapmaya çalıştık tavan kaplamasını kapı takıldıktan sonraya bıraktım biraz zor oldu ama olacak zannediyorum sırada tekne montajı var yavaş yavaş elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz fikir ve önerilerinizi bekliyorum

Yaşar, banyoyu muşambamı kapladınız.? hem güzel görünüyor hemde kesin su geçirmez...

atiladi' Alıntı:
Yaşar, banyoyu muşambamı kapladınız.? hem güzel görünüyor hemde kesin su geçirmez...
Atilla abi merhaba
Mineflo kapladık çok uğraştırdı hala işimiz bitmedi güzel olacak inşallah desteklerinizi fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim

Zinox jel akü ölçüm kalibrasyon verileri bu değerler 180 ah değerleri ben 225 ah sipariş verdim muhtemelen yarın alabilirim

buralpdi' Alıntı:
Levent ustam 220 no zımpara aldım akşam yarı zımparasını hallettim diğer yarıyı bugün yapmayı düşünüyorum bilgi için tekrar teşekkür ederim

Yaşar usta kolay gelsin, zımparadaki farkı zaten hissetmişsindir,
akünde hayırlı olsun güle güle kullan, biraz uzağa koymuşsun 6m. kablo çekeceğini yazmışsın,
daha yakında bir yer yokmuydu

buralpdi' Alıntı:
Yaşar usta kolay gelsin, zımparadaki farkı zaten hissetmişsindir,
akünde hayırlı olsun güle güle kullan, biraz uzağa koymuşsun 6m. kablo çekeceğini yazmışsın,
daha yakında bir yer yokmuydu
Levent ustam saol farkı hissettim desteğin için teşekkürler eee usta ;D ;D ;D uzaktanda olsa yardımı oluyor
Aküye gelince akü biraz önce eve geldi teslim alındı ben daha görmedim
mesafeyi tahmini söyledim sigorta kapı yanında aküyüde sigortaya yakın koyuyorum 6 metre olmasada 5 metre vardır

bilenler cevap verir gerçi fakat akü kablosu nekadar kısa olursa o kadar iyi diye biliyorum

buralpdi' Alıntı:
bilenler cevap verir gerçi fakat akü kablosu nekadar kısa olursa o kadar iyi diye biliyorum
o zaman bilenlerden beliyorum ;D ;D ;D