Evet arkadaşlar aralık ayında bu aracı yusufla birlikte aldık bugün 4 Temmuz sona yaklaştım hala eksiklerim var iyi günlerim oldu kötü günlerim oldu takdir edersiniz herhalde tam 7 aydır uğraşıyorum bir yanlış anlamadan dolayı yusuf bana kırıldı yüzüne karşı özürlerimi belirttim bir kerede forumdan belirtiyorum çok emeği geçti kızgınlık anında söylediğim gibi iki çivi çakıp gitmedi günlerce uğraştı çok güzel işler yaptı ama dediğim gibi yanlış anlamadan dolayı bana kızdı
ben arabada emeği geçen en başta yusufa,ilkere,sebahattine,hüseyine,sedata benim kahrımı çektiklerinden dolayı çok teşekkür ederim kalplerini kırdığım herkesten özür diliyorum
Yusufun mahallesindeki komşuları ve benim mahallemdeki komşuları çok rahatsız ettim inşallah onlarda haklarını helal ederler
tabi forumdaki arkadaşlarımn tecrübelerindende çok faydalandım herkese teşekkür ederim herkes hakkını helal etsin ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlarımda kusura bakmasınlar herkese tekrar teşekkür ederim herkesten allah razı olsun görüşmek üzere olumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum
yaşar
Yaşar kardeş araban güzel olmuş, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı nasip etsin,
olumlu yaklaşımında çok güzel inşallah kırgınlıklar da sona erer,
emeği geçen herkesin ellerine sağlık,
selamlar
Yaşar bey karavanınız cok güzel olmuş sizinde bahsettiğiniz gibi o fotoğrafların içinde yusuf beyinde olması gerek... işallah kırgınlık hallolur...
Kazasız belesız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...
Yaşar kardeş artık karavanınızın dış mekanlarda tadını çıkardığınız resimlerine geldi sıra.İnşallah onuda işe başladığınızda düşlediğiniz gibi emeği geçen arkadaşınızla yaparsınız.İyi günlerde kullanınız.
Yaşar kardeş araban güzel olmuş, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı nasip etsin,
olumlu yaklaşımında çok güzel inşallah kırgınlıklar da sona erer,
emeği geçen herkesin ellerine sağlık,
selamlar
Yaşar kardeş artık karavanınızın dış mekanlarda tadını çıkardığınız resimlerine geldi sıra.İnşallah onuda işe başladığınızda düşlediğiniz gibi emeği geçen arkadaşınızla yaparsınız.İyi günlerde kullanınız.
Yaşar bey karavanınız cok güzel olmuş sizinde bahsettiğiniz gibi o fotoğrafların içinde yusuf beyinde olması gerek... işallah kırgınlık hallolur...
Kazasız belesız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...